Přejít na obsah

Zelená agave Octa -> Black Octavius 2010

Doporučené příspěvky

Tak dovolena mi skončila a už zase není na nic čas.. Včera sem začal rozlepovet nový světla z angličana, který přišly někdy před týdnem, ale do Žamberku to stihnu a budeme mít nový plexi. Teda uplně nový ne, ale furt lepší než ty současný a ještě musim odpojit ostřikovače, aby to nebylo za rok stejny ..

post-30897-0-66489200-1408101530_thumb.jpg

post-30897-0-63130200-1408101552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kucí mám problém, pořebuju narvat TOHLE do tý díry :wallbash: má někdo zkušenost? reprák je hlubokej 17cm, což je docela dost :D počítám s vytlumením minimálně celýho boku, ale jak to bude hrát? asi by to chtělo udělat komplet dřevěnou bednu a náko jí tam zasadit že?

post-30897-0-32980800-1408643568_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

tak mám konečně rozlepená nová světla a někdy v tejdnu přehodim plexi. Vyhrabal jsem ještě staré blikny a přemejšlim nastříkat rámečky na černo a paraboly nechat, tak uvidíme =) a napadlo mě nastříkat na černo clonku žárovky ve světle, ale nevím jestli by barva vydržela teplotu :ph34r:

Odkaz ke komentáři

tak vypadá to že bude na Žamberk ještě jedno zpestření :palec: ještě to neni zapojeno, ale v pátek to zapojím, ale zatim asi s pozičkama. Původní plán byl dát to s denním svícením, ale pak by bylo moc vidět, jak to svítí žlutě :D jo a máme nové óči, teda plexi :prcprc:

post-30897-0-78729100-1409164423_thumb.jpg

post-30897-0-17274600-1409164439_thumb.jpg

post-30897-0-88625800-1409164449_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pro oživení jedno foto co sem našel na netu :) někdo umí pěkně fotit ;)

S octou se ted nic neděje, a nic zásadního už asi moc dit nebude, vypadá to jen na dodelani a opravení hudby, co sem spálil na relaxu a chip a bude se pomalinku šetřit na trojkový éro :)

post-30897-0-16306000-1410088635_thumb.jpg

Upraveno uživatelem H@nZ
Odkaz ke komentáři

díky moc, takhle budu mít za chvíli nosánek nahoru B) ted sem dával na fb tuhle fotku na nějákou stránku s octávkama a měl sem přez 100 liků, což chvíli předtim a potom nikdo jinej neměl ;) ale né už je to starý auto a ve 21 se necejtim na to, že by se mnou už zůstalo :D takže ted už jen pozvolna a spíš šetřit a třeba za 2-3 roky dotáhnout z německa tu trojku :prcprc:

Odkaz ke komentáři

nech toho :rolleyes: je to poškrábaný jak svina a zralý na rozleštění a to nemluvim vzadu u toho pravýho světla jak to je promáčklý a ta díra v tom nárazníku :D někdo s tim neuměl couvat :wallbash: a nechce se mi za to dávat prachy, když to lak vydržel a nerezne to.. nechci se jí zbavovat ted, ještě tak 2 roky jí určitě mít budu, ale pak si chci polepšit :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...