Berry- Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Ahoj, minulý rok jsem měl problémy s xenony, kdy jsem musel měnit trafa a výbojky, které jsem koupil v inzerci. Jednalo se o Philips 4700K (jestli to tedy jsou originál Philips), Které ovšem už od montáže svítí až moc do žluta. Nyní už mi světlo vůbec nepříjde jako xenon. Nemáte s tím někdo zkušenost? Může to být výbojkou, trafem, nebo čočkami? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Ahoj, minulý rok jsem měl problémy s xenony, kdy jsem musel měnit trafa a výbojky, které jsem koupil v inzerci. Jednalo se o Philips 4700K (jestli to tedy jsou originál Philips), Které ovšem už od montáže svítí až moc do žluta. Nyní už mi světlo vůbec nepříjde jako xenon. Nemáte s tím někdo zkušenost? Může to být výbojkou, trafem, nebo čočkami? Nevím jestli máš originály, ale originál D1S má 4300K zatímco ty uvádíš 4700K. Rozhodně bych sehnal D1S 4300K a aspoň vyzkoušel barvu světla. Ahoj Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Tak jsem teď koukal kde jsem je koupil a byly z Aukra za 500kč kus. V popisu bylo napsáno 4700K, tak nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 v sekci exterier někdo popisuje,že měl philips taky do žluta tak nevím. Já mám taky Philips a svítí krásně bíle, ale kupoval jsem v kameném obchodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Já jsem se dočetl někde na netu, že lze poznat originální výbojky od neoriginálních magnetem, který se přikládá na kovový konec výbojky. Jednoduše originál výbojku magnet přitahuje a neoriginál ne (nejspíše nerez). Koupím nové výbojky a pak dám vědět. Budu muset koupit taky v kamenném ale je to ranec (peněz). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cidling Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Vse je ok, 4300k je nejnizsi barva svetla 4700k jsou nove malinko belejsi, coz bezne nejde ani poznat. Kazda vybojka se musi zasvitit, to znamena ze z pocatku kdyz je nova sviti podobnou barvou jako halogen, casem zacne modrat pak zacne fialovet a to znaci konec zivotnosti a vymenu. Takze trpelivost za mesic dva bude svitit modre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LubomírK Odesláno Únor 28, 2017 Sdílet Odesláno Únor 28, 2017 ahoj tak jak sviti?..mam ty same a jak pises sviti to jak halogen.mam je tam teprve mesic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.