Přejít na obsah

Xenony svítí žlutě

Doporučené příspěvky

Ahoj, minulý rok jsem měl problémy s xenony, kdy jsem musel měnit trafa a výbojky, které jsem koupil v inzerci. Jednalo se o Philips 4700K (jestli to tedy jsou originál Philips), Které ovšem už od montáže svítí až moc do žluta. Nyní už mi světlo vůbec nepříjde jako xenon. Nemáte s tím někdo zkušenost? Může to být výbojkou, trafem, nebo čočkami?

post-18225-0-12971400-1391417976_thumb.jpg

post-18225-0-46671100-1391418002_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, minulý rok jsem měl problémy s xenony, kdy jsem musel měnit trafa a výbojky, které jsem koupil v inzerci. Jednalo se o Philips 4700K (jestli to tedy jsou originál Philips), Které ovšem už od montáže svítí až moc do žluta. Nyní už mi světlo vůbec nepříjde jako xenon. Nemáte s tím někdo zkušenost? Může to být výbojkou, trafem, nebo čočkami?

Nevím jestli máš originály, ale originál D1S má 4300K zatímco ty uvádíš 4700K. Rozhodně bych sehnal D1S 4300K a aspoň vyzkoušel barvu světla.

Ahoj Honza

Odkaz ke komentáři

Já jsem se dočetl někde na netu, že lze poznat originální výbojky od neoriginálních magnetem, který se přikládá na kovový konec výbojky. Jednoduše originál výbojku magnet přitahuje a neoriginál ne (nejspíše nerez). Koupím nové výbojky a pak dám vědět. Budu muset koupit taky v kamenném ale je to ranec (peněz).

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Vse je ok, 4300k je nejnizsi barva svetla 4700k jsou nove malinko belejsi, coz bezne nejde ani poznat. Kazda vybojka se musi zasvitit, to znamena ze z pocatku kdyz je nova sviti podobnou barvou jako halogen, casem zacne modrat pak zacne fialovet a to znaci konec zivotnosti a vymenu. Takze trpelivost za mesic dva bude svitit modre.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 roky později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...