Giussepe Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Zdarec, nedávno mi vybrali moje rádio z octy a zbyla mi po něm jednotka MDI + usb kabel. Propojovací kabel od rádia byl ustřiženej takže ten si bude muset budoucí majitel dokoupit. Označení jednotky je 5N0 057 342G. Podle mě jde i do vw, nebo tam kde je k tomu radio co to podporuje - já měl Bolero. Na nový origo rádio nejsou kačky tak mi je to k ničemu jdu do jiný značky a tam to nevyužiju. Cena je 1800kč při osobním předání za 1500..nebo dohodou. Pište SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stavo Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Ahoj. Ještě to máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giussepe Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Stále aktualní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipes Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Stále aktualní Ahoj, chtěl bych se zeptat zdali jednotku ještě máš a jestli nevíš jestli mi bude fungovat se Swingem? Pokud ano tak bych měl určitě zájem. Díky Filip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest canbus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Zdarec, nedávno mi vybrali moje rádio z octy a zbyla mi po něm jednotka MDI + usb kabel. Propojovací kabel od rádia byl ustřiženej takže ten si bude muset budoucí majitel dokoupit. Označení jednotky je 5N0 057 342G. Podle mě jde i do vw, nebo tam kde je k tomu radio co to podporuje - já měl Bolero. Na nový origo rádio nejsou kačky tak mi je to k ničemu jdu do jiný značky a tam to nevyužiju. Cena je 1800kč při osobním předání za 1500..nebo dohodou. Pište SZ Zdravím. Ak je to ešte aktuálne beriem to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giussepe Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Osobni zkusenost mam pouze ze sveho bolera. Ze swingem nevim zkus pogooglit jestli neco nenajdes. Vim ze je to dnes v kazde druhe fabii dole pod kaslikem.tam davaj swing standartne myslim. Jinak to porad lezi kdesi v mem poradku v dilne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filipes Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jo co jsem koukal tak by to mělo fungovat. Tak jestli ji ještě máš tak bych měl určitě zájem. Když tak mě kontaktuj na kohoutekfilip@seznam.cz Díky Filip 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Ahoj , je to ještě aktuální ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giussepe Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Jo co jsem koukal tak by to mělo fungovat. Tak jestli ji ještě máš tak bych měl určitě zájem. Když tak mě kontaktuj na kohoutekfilip@seznam.cz Díky Filip Zdarec, jestli máš ještě zájem tak je to aktuální. Posílal sem to borcovi na slovensko a balík se mi vrátil. Leží mi to pořád doma. P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
czGif Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 Zdarec, jestli máš ještě zájem tak je to aktuální. Posílal sem to borcovi na slovensko a balík se mi vrátil. Leží mi to pořád doma. P. Ahoj, už jsi to prodal?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.