Přejít na obsah

Slovenskooo

lubinob

Doporučené příspěvky

Tiež sa musím poďakovať všetkým,ktorí prišli a našli čas :palec: . Zaujímalo by ma,prečo neprišiel hoyas,keď potvrdil že príde... Lubo ešte raz Ti ďakujem za kódovanie :) . Som tvojím dlžníkom ;) . Chcem sa ešte ospravedlniť Braňovi,krorý musel trpieť moje vymetnie kaluží,či už na spanilke alebo po ceste na zraz :rolleyes: . Spanilka bola super :palec: .

Gracho je to v pohode veď to bola iba voda+blato+trocha štrku a sem tam aj kamienok. Som sa uhybal ako v akčnom filme :D

Odkaz ke komentáři

Ja viem, si robim predel, pane Doktore :)

Inak skoda ze si nezaparkoval pod strieskou, som sa chcel na taxi pozriet z blizka, holt blbe pocasie :(

Od doktora mám ešte ďaleko, možno ovládam tak štvrtinu funkcií čo dokáže vcds... :D

noo.. ja som zase naschvál išiel bokom nech sú pod strieškou tí čo chceli kódovať.. ;)

lubinob: to by ti nikto neuveril ze si kodoval na dvoch notebookoch naraz :lool:

To vies, origo kabel mu odmietal fungovat, neorigo zozral, co mu podhodil... :lool:

Tak musel kombinovat.

Presne tak, tá olisoftová BSG nás trochu školila... :D

Odkaz ke komentáři

Gracho je to v pohode veď to bola iba voda+blato+trocha štrku a sem tam aj kamienok. Som sa uhybal ako v akčnom filme :D

Veď ja si to tvoje uhýbanie hádam niekedy odpracujem na Karolči :beer: .

Lubo,teraz myslíš tú moju BSG v Oliverovom aute alebo tú,čo tam mal origo? :D

Btw neskutočne sa mi páčilo,ako sme sa počas spanilky otáčali pri letisku,to jednoducho nemalo chybu :) .

Tomáš,dúfam že ti nevadí,že som použil tvoju fotku ako titulku :facka: .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...