header009 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Ahoj, nevíte někdo náhodou jak je u columbuse řešená DAB anténa, kam se dává z výroby a případné číslo dílu. Mám novýho columbuse kterej DAB podporuje ale nemám k ní anténu :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 dává se do ploutvoprutu nebo se může vytahnout ze zadního výhřevu skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 myslím,že na GPS anténa to dobře chytá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 Takže nejednodušší by mělo být teoreticky hodit na GPS anténu rozbočovač něco jako toto http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/antenni-adapter-1-tuner---2-tunery/22/3/12/43/1001 a mohlo by to chodit nebo to má nějaký speciální zesilovače či odrušovače ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 ne-e místo ploutvoprutu na střeše se dává ploutvoprut, který má DAB modulátor nebo DAB modulátor + odrušovače ze zadního výhřevu skla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 (upraveno) jo aha, takže se musí vyměnit celá anténa, no tak to mě zrovna moc netěší a ještě k tomu ploutvoprut kterej se mi vůbec nelíbí, kdyby to byla jenom ploutev tak to vůbec neřeším... Další alternativa je předpokládám další anténa čistě jenom pro DAB a někde jí šikovně nalepit :/ http://www.revilohifi.cz/auto-anteny/dab-anteny/alpine-kae-220da.html Upraveno Únor 11, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 tato možná ani nepůjde, columbus ji odstaví, páč ji vyhodnotí jako open circuit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 A co strcit komplet ploutvu bez krytu pod palubku ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Tohle téma je už dlouho mrtvé, ale... DAB v palubce nefunguje, mám momentálně auto ve stavu vývojového prototypu, takže mám možnost zkoušet. DAB v Praze je tak jako tak na pytel, ale pokud manipuluju s anténou, tak už na úrovni kaslíku není signál a přepíná se na FM. Existuje ale varianta prutu DAB+FM a to je asi ideál pro nás, co se bojí dát na střechu ploutev. Jinak by se mi samo líbilo mít DAB z výhřevu, ale na to jsou potřeba transformátory ze supa a ty mi mi ETKA vyhazuje jako neexistující díly:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspel Odesláno Duben 2, 2021 Sdílet Odesláno Duben 2, 2021 Mám Isudar s přídavným DAB tunerem a anténou na skle. CZK 882.43 | Isudar USB Mini GPS Receiver Antenna For Europe + Android Car DVD DAB For Isudar Android Car DVD playerhttps://a.aliexpress.com/_mqnaLkXTeď po rozbití čelního bych to rád nahradil anténou na střeše. Nějaký tip? Rád bych ponechal původní vedení a u rádia dal rozdvojku. Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.