Guest Bataxi Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Zdravim, kluci, chtěl bych se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se světýlkama ve dveřích. Mám O1 RS 2001 a nesvítí mi ani jedno světýlko. Sulfitky jsem zkoušel měnit a nic. Jinak na dveře reaguje vše jak má, při otevření dveří se rozsvítí stropák, při rozsvícených světlech a následném otevření dveří (bez klíčku v zapalování) se auto rozpípá atd., takže to asi nebude spínačem. Proto bych Vás chtěl poprosit o kteroukoliv radu, čím by to mohlo být, případně kam jsou tyto světýlka zapojeny. Díky moc za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 zkus juknout na dráty v průchodce do dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Bataxi Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 zkus juknout na dráty v průchodce do dveří Dráty vypadají normálně a taky je divné že nejdou ani jedny dveře. Už jsem z toho zoufalej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 kostra jde od mikrospínače zámku - hnědo žlutý, plus od komfortky - červenočerný ten plus jde přes konektor v A sloupku dole a u komfortky má velký uzel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.