Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 (upraveno) Tak že dnes jsem si dnes dovezl domů dalšího mazla a taky pro začátek kopu krásné práce .A protože každé auto které jsem vlastnil jsem měl pojmenované podle dne kdy jsem ho zaplatil a dovezl domů ,ale tu to byly dny dva tak že se nemůžu rozhodnout zda to bude Blanka to bylo zaplaceno a nebo Barbora dovezeno a nebo dám BB a bude vyřešeno..Je to Škoda 110L barva písková a vyrobena dne 29 ledna 1976 a zakoupena ve Frýdku -Místku dne 3.března 1976 a protože ji mám po prvním majiteli tak že je celkem zachovalá a mám k ní i hodně dokladů ,ale původní faktůru mi majitel nechce dát chce si ji nechat na památku ,totiž ta Škodovka bylo jeho první a jediné auto.Dnes jsem ji nafotil a odpoledne přihodím pár fotek. Upraveno Prosinec 4, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 (upraveno) Tak že teť tu naláduji co jsem dnes nafotil.Tak nějak vypadá z venku. Jeden blatník asi půjde vyklepet a jedny dveře promáčknuté ,ale ten lak už asi nezachráním bude se to muset přestříknout ,chlapi dotaz seženu ještě tento barevný odstin, 2030 písková Tady nějaké fota z interiéru ten je až na pár drobností celkem v pořádku Tady nějaké fotky jak je na tom kufr a také podlaha a podběhy a náprava.Prozatím jsem spokojen neni tu vidět žádná díra a podlahy jsou celkem ke stáři v pořadku. A tady jsou nějaké doklady k autu. Upraveno Prosinec 4, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 history rulezzzzzz výborně, výborně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak gratuluji.Vypadá dobře. A co motor,jak chodí ,kolik má najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 koukám připlatková eletrický ostřik skel, strýc měl na 100 ten mačkací měch jinak 4 oko je až LS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak motor dnes nastartoval na první šup a kolik ma nalítané no podle tachometru to má 51000 , ale majitel tvrdí že to má jen najeto 151000 Km a mě se to zdá strašně málo vždyť to znamená jen 5000 km ročně ,ale je pravda že majiteli je 82 roků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 děda měl na š100L z 75 v roce 2004 69tis-poctivých... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Zajímalo by mě,kolik takový vůz stál v té době 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 přes 45 tis http://auto.idnes.cz/unikatni-prehled-koli...uto_ojetiny_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 4, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak gratulace a vypada zachovaleji nez Hubert. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Maroši tak to je svatá pravda,při prvotní a zběžné prohlídce a to jsem byl s Blankou i na rampě jsem nenašel jediné misto kde by byla podlaha nebo podběhy prorezavělé tak že žádná díra ,a doufám že se nic nenajde jak to rozdělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Vypadá dobře,na to že má Kristovy roky Švagr měl kdysi svoje první auto taky Š 110 L a až když to rozbil, zjistil při řezání prahů a podlahy,že auto bylo v perfektním stavu beze stopy koroze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Dnešní úlovek, kliky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 8, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 gratulace, měl sem obdobnou, jen tu starší (vystouplé kliky a jiná palubka) akorát ta byla tak schnilá, že přední osa držela v karoserii vahou vozu a v závěru z ní vypadnul motor :) tak kdyby, mám ještě nějaké díly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2009 (upraveno) Jardo dík a pokud budu něco potřebovat tak se rád ozvu . Dnes jsem dal dolů potahy z dalších sedaček a kromě té řidičovy tak jsou všechny úplně vpořádku :) .Ale zjistil jsem že nejde přerušovaní směrovek (nepřerušuje) tak jsem vyměnil přerušovač a přád to neřerušuje ,co s tím může být tak to teda nechápu. ;) Upraveno Prosinec 8, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 (upraveno) Při dnešní cestě pro věci na Huberta do Uničova jsem si přibral i dveře které prodával maník ve vedlejší dědině tak jsem je naložil za 500Kč všechny čtvery a jsou kompletní A taky došla pošta ;) , knižka kterou mi doporučil jeden člen SH tak už v ní listuji ;) Hodím fotečku té knížky třeba to taky někomu pomůže Upraveno Prosinec 10, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Takhle Blanka parkuje v zimě ,garáže jsou plné :) ale určitě se to změní -na jaře ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Žádná chuděrka ,ona je otužilá ;) ale určitě by jí bylo v garáži líp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 gratulace a tu knížku jsem ještě neviděl,pěkná zachovalá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tak to je jasné že je zachovalá je totíž vydána v roce 2009 ;) .A jsou v ní všechny podrobnosti o Škodovkách od 1957 roku až po 1980 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Takhle Blanka parkuje v zimě ,garáže jsou plné :D ale určitě se to změní -na jaře Moje užovka je teda na tom lépe,ta spinká v garáži pod dekama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 No Blanča má taky deku ;) ale je trochu mokrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Tak to je jasné že je zachovalá je totíž vydána v roce 2009 ;) .A jsou v ní všechny podrobnosti o Škodovkách od 1957 roku až po 1980 :D aha ,tak to si musím pořídit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Já jsem si ji objednal přímo od autora emailem a cena je včetně poštovného 690 Kč .Napiš email na jaroslav.gereg@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Dnes přivezl Toptrans Blance přední levý blatník a s tím pár dílu na Huberta a teť nevím co dřiv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2010 Tak dnešního dne sen skončil . ;) Škodověnku mi dnes někdo ukradl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 (upraveno) Tak dnešního dne sen skončil . ;) Škodověnku mi dnes někdo ukradl :D Co? Upraveno Září 2, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 2, 2010 Sdílet Odesláno Září 2, 2010 cože? dnes není 1.4... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2010 cože? dnes není 1.4... Ne Jime, neni to apríl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.