Radess Odesláno Červen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Doufám, ze ano :) ale hodně moc prace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Jejda stovečka - jak něco takového vidím, tak si hnedka vzpomenu na moji stovečku - bylo to moje první auto . Že já jsem ho blbec prodal..... dneska by to byl veterán jak cumel..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Tak na sraz asi na plechacich.... Ted musím dat do pucu podvozek a pak az kola.... Takže výměna předních zadních silentbloku a stabilizátor uložení :) ještě termostat vyměnit a klimu....u Klímy se mi neroztoci ani ventilátor tak snad je tam jen malo kapaliny....takže kola bůh ví kdy budou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Pokud se Ti neroztočí oba ventilátory při spuštěné klimatizaci, tak malým množstvím chladiva to určitě nebude, spíš Ti odešel ventilátor. Pro jistotu proměř jestli Ti jde proud ve svazku ke ventilátoru, ale tipnul bych to na KO ventilátor. Měl jsem to samé loni před dovolenou - přišel jsem na to až při doplňování klimy, že se točí jen jeden ventilátor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 No to si mne moc nepotesil :( na kolik to cca vyjde ten ventilátor? To je bomba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Kupoval jsem zde Německý Topran : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia/chlazeni-vytapeni/ventilatory/4596-elektricky-ventilator-chlazeni-octavia-od-r-97-2010.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 (upraveno) No :D Marto to si mne moc nepotesil.... Mne jeden technik říkal, ze je tam malo kapaliny, ze to prý může byt ten důvod proč se ventilátor neroztoci..... Další neplánována investice ch joooo:/ Upraveno Červen 26, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Ventilátory se spínají elektricky, chladivo na ně nemá vliv. Zkus jestli jde napětí při zaplé klimě do ventilátoru a pokud jde, tak je ventilátor K.O. Občas se něco potentí v blbou dobu...... To znám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Jj zítra vyzkousim, jinak myslis, ze muzu tím trik glitzem vzít i víko motoru ? Podle mne ano.... Co myslis? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Koukám, že máš teďka jiné starosti, ale vyřešil jsi nějak ty led pásky v kufru? Pořád čekám na nějakou inspiraci ... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Jo, klidně ty motorové plasty ošetři tím trik glizem-to je v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 A proč měnit termostat? Špatně se ti ohřívá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 (upraveno) Prý ano, trvá to...říkal mi to Fun jak to mel napichly :) Upraveno Červen 26, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 (upraveno) Koukám, že máš teďka jiné starosti, ale vyřešil jsi nějak ty led pásky v kufru? Pořád čekám na nějakou inspiraci ... ^_^ Kamarade zkusim co nejdriv , porad to oddaluju :/ Upraveno Červen 26, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 (upraveno) Tak ted tedy dělám po práci led osvětlení do kufru....stačí 3 diodky v pásku a osvětlí to kufr dostatečně a pasuji přesně na ten plast :) Upraveno Červen 26, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Hele tak ta klima mi jede .... Jen se to doplnilo :) ale je prý mozny , ze mi někde odchází jelikož jsme odsali 10gr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Marto tak opravdu se to nespustilo díky malo množství kapaliny.....po dovolené se na to musí kolega kouknout brýlemi aby jsme zjistili kde to uchází :/ jinak silentbloky nový, stabik a termostat....ted jen vysát, uklidit, umýt a zítra mužů vyrazit na menší dovolenou do Beskyd do Horní Lidece :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Chlapi odjizdim na dovcu do Beskyd a po 100 metrech vyteče servo :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 ty to skoro az nasere...To nejde rict slusne...Ti nekde upadla nejaka hadicka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Vypadá to na hadicku no.....celej ventilátor osplichlej..... Zajímá mne jak...jestli skrz klímu ze nefungovala...netusim ted vše predelavam do pazouta 207 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Tak se tu tady mám.....akorát mi tu chybí moje octa :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Hm, moc pěkné ubytování ! Servo pěkně na..re akorát před dovčou, to věřím...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 (upraveno) Vyšlo to ale fakt na chlup..... Odjel jsem k přítelkyni a než jsem stačil zaparkovat tak to vyteklo....štěstí, ze se to nestalo někde po cestě.... Ale už to mámu mechanika a snad to bude co nejdřív v poradku Tak vydreny cely servo....otázka času kdy se to vys.... Tak se veme z vrakace za 1500,- na novy za 3 500.- rozhodne ted nemám..... Upraveno Červenec 7, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Chlapi po vyměněni čerpadla serva, se otci jak to jel projet prý ukázala jednou kontrolka knihy....nevíte co to znamená? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Včera jak jsem odjížděl z prace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ajééé, si ho utrhnul o obrubník? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 (upraveno) Ano, jal jsem najozdel tak nic.... Večer dojdu a neslo to jinak.... Ted to mám na zvedáků a zkusim s tím něco udělat :( vyfotim i ten spodek dívej Upraveno Červenec 15, 2014 uživatelem Radess 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Tohoto se děsím, obzvlášť po novém laku na nárazníku.. Ale koukám, že bys taky potřeboval přední nárazník střiknout - máš ho bez plniče :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Ne no :( ale nejsou finance....ted se toho fakt vysr....hodně :( za chvíli bude chcat a ten bok tam nejde narvat.... U světla a blinkru je tak cca 1 cm díra a nejde to dat k tomu aby to lemovalo tak jak na druhé straně. Já nikdy nárazník sundany neměl tak vůbec nemám tušení jak to tam vypadá :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 15, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Sundej listu, pod ni je prisroubovanej a pod podbehem je spojenej z blatnikem. ;-) To dáš... Naštve to,ale neni to nic tak desnyho ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.