Radess Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Zdravím lidi, 2 měsíce vlastním autoŠkoda Octavia 1 Combi, 2002, Ambiente, 1,9TDI 66kw.Snad půl roku jsem sháněl tohle autíčko, jsem kousek od Olomouce, jezdil jsem po bazarech i po inzerentech např. z Bazošu atd.... Nic jsem nemohl najít, jezdil jsem s kamarádem co dělá v dílně takžejsme měli i diagnostiku, přísáhám ani jednou jsme ji nepoužili. Auta rezavé, předražené, zešlapané pedály atd..... Až před dvěma měsíci jsem narazil na krásnou Combi v Komárově u Opavy. Neváhal jsem a kočku mám doma :-). Za 2 měsíce jsem naprosto spokojen. Interiér jako nový, lak také až tedy na nějaké menší oděrky.Mám pouze pár fotek... v brzkých dnech pošlu další :-)V autě mám vodníka, vyhřívá mi pouze motor. Zatím jsem ho tedy zkoušel jen jednou jelikož tahle zima je docela pofidérní.Jinak do budoucna chci nová kola, přemýšlím jeslit jít do 16´ nebo nechat 15´. Nové rádio, mám tam kazetkové orig Kenwood. Přemýšlím také o zatonováni skel + pruh na přední okno. Teď za týden si nechávám vyleštit pravý přední světlomet, je jakési špinavé. Uvidíme podle mě to neni zevnitř ale zvenku.Motor šlape jak hodiny.Pokud je to i někdo další z Olomouce nechť se ozve :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Vítej tady na fóru, Octavia vypadá moc pěkně a zachovale, tak ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 taky te vitam a po ostravskych koukni do sekce regiony ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 No koukal jsem se na Olomoucky kraj a moc zivo tam neni :) diky vam.....snd bude v budoucnu jeste hezci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Moc pěkná ! V komárově jsi nakupoval jo ? Bydlím cca 10km od Komárova ^_^ . Auto vypadá fakt hezky jen ten interiér kazí to rádio. Ale myslím si, že už tam si moc dlouho nebude že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Vítej octa pěkná a v budoucnu bude určitě ještě hezčí zdali bude vyšperkovaná teď bys měl řešit to rádio :D už není v modě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Vítej okta vypadá hezky zachovale :D tak ti s ní přeju hodně šťastnej km bez nehod a spoustu zdařilých úprav... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Na radiu se pracuje, chci to hlavne proppjit pres BT s telefonem. Mate nejaky navrhy co bych tam mohl soupnout? Co rikate na zatonovani skel? Plus jeden pruh na predni okno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ahoj, octavia pěkná Osobně jsme octu tónovaly tu naší a je stím hrozně sraní :D znova bych do toho už nešel a nechal si to udělat od firmy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ja se ptal znamyho co to dela a financne by to vychazelo na 2 500 az 3 000,- ale nejdriv to radio :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 hele rádio bych tam dal takový aby ti vyhovovalo já mám alpine a hraje dobře ale uvažuju o jiným buď 2din nebi 1din s vyklápěcím displejem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 No ja prave se nejak moc extra v tech znackach a vybavou nevyznam...prodavam telefony tem rozumim spickove ale autoradio je pro me spanelska vesnice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Kdyby tě zajímalo jak vypadaj černy okna na stounce tak jukni ke mě... Mám sice krátkou,ale to by v tomhle případě nemělo vadit... Jinak radio zalezi kolik chceš investovat a co vse z hudbou do budoucna plánuješ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Hele tak investovat konkretne do radia chci max 5 000,- nechci neco velkyho.... hlavne at to neco zahraje. V budoucnu chci dodelat vzadu repro ale nic extra zadny subwoofer. Rikam kdyz se jedna o audio moc tomu nerozumim. Jsem ochotnej klidne jit i do toho vyklapeciho co psal Sterny. No ale mam strach abych nebyl omezenej prostorem...mam tam toho vodnika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak se podov po znackach Alpine nebo Clarion.Jeste je dobrej Pioneeer.Otazka zda koupit novy nebo neco jetyho...Misto zadnich repro bych radeji vytlumil dvere a dal poradny predni repraky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 JJ, souhlasím se Spookym, vytlumení předních dveří stojí od 1000Kč za materiál, ale posune to poslech hudby o level výše ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 jo jo vytlumene dvere sou bozi! ja osobne mam vytlumeno a repraky jen ve predu a hraje to luxusne + sub. v kufru, mel sem chvili repro v zadu a neni to ono pro hudbu proto mam jen predej a ten kdo vleze do auta tak nechape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Fakt? Ze bych se do toho pustil? Mne kamara nabizi tohle radio Denver za 1500,- http://media.elektronik-star.de/images/XL/10000065_1_title_denver_electronics_cat.jpg ma to cenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 zalezi co cekas ze z toho poleze za zvuky...Ano nejaky zvuky z toho polezou...Vetsinou to aspon rok vydrzi fungovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Aha, ja jen tak. Jako mrknu se na nejaky ty znacky... kdyz uz tak priplatim at to chvili vydrzi a je to kvalitni. Material na zatlumeni tech dveri sezenu nekdr na eshopu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 prikladam foto z dneska po umyti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 jj...ja osobne nejradeji beru Revilo Hifi a kluci ted kupovali na Ahifi,ale akce uz tam taky skoncila.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 http://www.kenwood.eu/products/car/receivers/bt_receivers/DPX405BT/ co napr. Tohle? To tam ale pravdepodobne asi nenarvu skrz toho vodnika.....m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Musis hledat jednodin nebo prendat ovladani webasta... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak jsem nakonec zmensil pozadavky na 1din jelikoz mam mobil s 5ti palcy takze navigacku mam na nem. Jen to propojit s BT :) nejspis nejaky Pioneer :P jinak to zatlumeni tech dveri najdu urcite podrobny navod na strankach clubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak jsem nakonec všemu bádání dospěl k závěru, že si objednám tohle http://www.prohifi.cz/autoradia/alpine-cde-183bt Ještě tedy objednané není, čekám jestli mi to zde někdo od vás schválí :D abych náhodou potom nemlátil hlavou o zeď, že jsem za ty prachy mohl mít kvalitou a funkcemi stejné rádio plus repro :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jooo to asi neni spatny ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Spatne ses nerozhodl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak jdu do toho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Jinak vysousim uz snad tak vic jak mesic :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.