Přejít na obsah

Rozdíl ve výsče LP a PP

cubecnik

Doporučené příspěvky

Nasadil jsem druhý podvozek a opět jsem zjistil, že mám rozdíl mezi LP a PP. Konkrétně o 1,2 cm. Když to trochu rozepíšu tak poprvé jsem se stím setkal vloni, když jsem nasadil výškově stavitelný podvozek. Na první pohled bylo vidět, že je tam rozdíl. Nevěděl jsem jak to řešit a dával jsem to za vinu podvozku, protože nebyl nový. Vytočil jsem ho na LP o ten rozdíl výš a bylo. Nebyl jsem z toho nadšenej, ale vyřešil jsem to tak. Když jsem dával tyčku stabilizátoru na PP, šla vložit volně. Na LP jsem musel šlápnou na stabilizátor, abych jí vůbec do držáku na tlumiči uchytil. Výsledkem bylo rozpůlení držáku tyčky stabilizátoru. Po následném zavaření jsem stím zase jezdil až do nedávna, kdy se situace opakovala.

Nyní jsem nahodil dočasně JOM a opět stejný problém. Je dokonce i slyšet jak tyčka bouchá o poloosu. Celkově mi to přijde jako kdyby potřeboval celý tlumič o ten centimetr celých dva z těhlice nahoru. Vůbec netuším jestli je třeba možnost, že jsem to auto tenkrát ohnul, když jsem naboural do hlíny na dálnici nebo čím to může být.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...