Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Pěkný kolečka a taky bych řekl, že to jsou Cupry, i když 18'' Cupry by byly ještě lepší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Vsak to jsou z eRka leona. :) Sehnat 17" je kumšt, 18" nereálné... :D mě stačí 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 JJ, tyto kola jsou pecka a sehnat je, je opravdu fuška. Jinak kdyby se ti naskytly 18'' Cupry, tak by jsi do nich šel? To by byl teprve mazec... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 To se ptáš nebo nabíziš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Ptám..., kdybych ty kola měl, tak bych je nedal z ruky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Bozi kolecka, natahnou na ne sprcku a na auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Fotečka nových zadních brzd a kol. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 hezký kola :) ale takhle bez gum mi to příjde jak 16 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 už se těším na výsledek :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Když jsem je kupoval tak mi prodejce musel donést 15 plechy na srovnání. Ono se to nezdá... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Takovej dotaz pro znalé, ta zadní náprava se musí měnit komplet za RS, nebo jdou přehodit jen brzdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Stačí brzdy. Nápravnice jsou stejný jako na malých kotoučích (i na bubny je stejná) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Já teda měnil celý a to kus za kus... RS má větší štít jiné brzdiče a tak. Možná by to šlo ale takhle je to jednodusi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 Po delší odmlce se opět hlásím. V době nepřítomnosti proběhlo vcelku dost změn. Hlavně servis a opravy. 29.5. jsme oslavili 15 let v provozu a to nemohlo zůstat bez dárku. K kolům jsem konečně našel vhodné pneu za rozumnou cenu. :) Jinak měneny hydroštely, takže už necvakáme jako na přechodu. :) Zajímají mě Vaše názory. Za mě ta bílá k tomu tolik nesedí jako šedivý, ale zas není špatná. Časem příjde určitě změna. Ale teď se mi to líbí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červen 3, 2015 Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 bily kola tomu slusi ale osobne bych volil spis nejakou tmavsi stribrnou nebo neco jako grafitovou ;) a hlavne by tomu prospelo par cm dolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2015 bily kola tomu slusi ale osobne bych volil spis nejakou tmavsi stribrnou nebo neco jako grafitovou ;) a hlavne by tomu prospelo par cm dolu :D Pracuje se na tom :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Bila je dobrá;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Bílá je pěkná ale počítej stím že budeš dvakrát denně čistit aby vypadaly dobře pokud jezdíš autem často 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 v bílé vypadají super, nech je tak :) co to máš za pírka? kolik s tím půjdeš na zem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Pírka H&R pořád jedny a ty samé. -35předek a -40zadek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Moc pěkné změny , bílé kola vypadají dobře, ale budeš je furt pucovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Tyhle jsou na pucování lepší jaky ty co jsem měl předtím. :D u těhle udělám šup šup a mám hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Chlapi kdyby byl zájem nechám od 1.7. FL origo světla přední s mlhou. Pravému nejde motorek a u levého je urvaná parabola. Nechám obě za 1100. Kdyby byl zájem napište. Jo a není to Anglie. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 (upraveno) Po odmlce se hlásím s tématem ohledně výkonu. Nevím jestli mám přidřené, ucpané turbo nebo jen špatnou regulaci tlaku turba ale občas se jí vůbec nechce. Netáhne, jindy ano ale není to jako dřív. Proto docela aktivně řeším otázku výměny turba (v případě, že bude špatné) za větší. V roli je turbo z silnější 96kW nebo mám u známého v hledáčku ze 110kW ARL Leona. Ty 81 turba prý na něco trpí a je to neduha těhle turbín. Chci se zeptat co je na tom pravdy. Popř. jestli si pomůžu upgradem na 96ku. U toho ARL se počítá s větším finačním rozpočtem (větší vstřiky a intercooler) a vzhledem ke stáří a hodnotě se mi to moc nevyplatí. Nějaké rady a doporučení? Díky :) Jinak aktuálně měněn ventil N75 a v plánu podtlaky. VAG hlásí chybu plnícího tlaku. Upraveno Červenec 12, 2015 uživatelem michal92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 ty turba se zanesou a nechoděj lopatky, protože se s tím jeztdí hodně na spotřebu... Ale to je nemoc všech turb z lopatkama a ne jen z 81kW. 96turbo neni spatny, ale osobně bych už raději 110, záleží za který kolik dáš. Když udělas zebra do podběhu, aby mohl seriovej IC lepe chladitTak by to mohlo aspon prozatím stacit... Samozřejmě se s turbem z ARL dostaneš o kus dál s výkonem... Pokud se ti do toho nechce ale moc strkat penez a staci ti výkon seriový tak pořeš serii případně to VAcko a neřeš nic dalšího... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 JJ, souhlas se Spookym ! Turbo se musí čas od času protáhnout v celém rozsahu, jinak zatuhne regulace. Proto protahuju skoro denně . jestli 96kW nebo 110kW je jen na Tobě, záleží kolik do toho chceš investovat a jaké máš plány s výkonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 110 arl, jehly cooler a soft si myslím že by byla super mašina ale využití auta je a asi zřejmě bude do práce po praze 2500 km měsíčně. Tam se tyhle kravinky nevyplatí. Navíc ten reálný výkon u mě moc nevyužiju, protože mám sbírku bodů. Nerad bych přišel o noty. Myslím že střed je 96kw a soft. To nepotřebuje hlubší zásah do střev motoru. Proč se o tom bavím je to, jestli ty 81 turba s variabilnim naklapenim lopatek mají stejnou konstrukci a řešení jako 96 nebo jestli jsou 96 v něčem lepší protože to je novější model. Jinak pokus bude turbo zdravé tak ho nechám jen vyčistit. Spíś hledím na větší kola hezky při zemi a pěkný lak. Výkon jen lehce kolem 100kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 13, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 Se seriovým turbem se kolem 100kW dostanešč v pohodě... Ty turba maji uplne stejnou konstrukci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 Zdarec klubáci, po delší odmlce se ozývám. Na autě proběhl v poslední době větší servis. Posledně jsem řešil turbo. Nakonec zůstává originální původní 81. Po výměně čidla na cooleru, nové váze vzduchu a navrácení původního papírového vzduchového filtru jede jak střelená. Kdyby někoho napadlo dát tam bavlněnou vložku silně nedoporučuji. Teď máme 241xxx a přistoupil jsem k výměně oleje v převodovce a je to opravdu znát! Momentálně pracuji na změně v interiéru. Za pomoci Jardap007 měníme strop a sloupky do RS černé. :) Na finální podobu si musíte počkat ještě týden či dva, ale zde je malá ochutnávka. Tak snad se bude líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 18, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2015 jen tak dál :) autu to prospěje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.