Přejít na obsah

DOLIho černá RSka

Doporučené příspěvky

Taky zakladam nove tema, doufam ze bude zase o neco lepsi nez na SH. :blink:

Černá magická s perleťovým efektem, hlavové airbagy + boční, elektricky ovládané strešní okno, dvojitá sluneční clona, kola Zenith 18", vnější zpětná zrcátka s aut. stmíváním, vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, vyhřívání předních a zadních sedadel, odkladací síť pod zadní plato, skisack, Signalizace vzdálenosti při parkování vpředu a vzadu, light assistant, zadní stěrač Aero s ostřikovačem, tempomat, nekuřácký paket vpředu, Maxi-DOT, vyhřívané trysky ostřikovačů, alarm s hlídáním vnitřního prostoru a náklonovým čidlem, mechanické zabezpečení Construct, navigace Columbus, bluetooth handsfree

Capture-2.jpg

P8090984.jpg

Capture-1.jpg

Capture-3.jpg

DODĚLANÉ ÚPRAVY:

• Jako první bylo na řadě sundání plastových podložek RZ, prože

se často stávalo že přední parkovací čidla zachytávaly podložku!

A auto bez nich vypadá lépe.

th_P1000558.jpg

• Fólie Lumar, přední skla 73% propustnost světla a na

zadních a pátých dveřích 35%. Kartička a atest je samozřejmostí.

Nalepila firma K+M v Č. Budějovicích, ale byly s nima problémy,

takže raději nedoporučuju!

th_DSC00500.jpg

• Dále plynová vzpěra od Milotecu. Konzolu pro výztuhu kapoty jsem

přelakoval černým sprejem. Rozdíl není v odstínu žádný. Všechno

lícuje,tak jak má. S montáží nebyl žádnej problém! Auto za

tolik peněz už si zaslouží něco lepšího než pouhej drát!

th_48924d0e6d26a.jpg

• Osvětlení vnitřích kliček L&K. Koupil jsem pouze diody jako

náhradní díl. Vyndal kličky z tapecírungu a vypiloval na nich

díry pro diody. Na kličkách je již příprava pro nacvaknutí diod.

Napájení se bere z ovladani okýnek a u řidiče z

ovládání vnějších zpětných zrcátek.

th_post_58_1155062701.jpg

Téma o montáži podsvětlení kliček ZDE.

• Montáž podložky pod nohu z Golfu V GTI, vymění se kus za kus.

th_P1000806.jpg

• Pořízení gumové vany do kufru (originální příslušenství Škoda)

th_DSC00437.jpg

Upraveno uživatelem Doli
Odkaz ke komentáři

• Olejové víčko z Audi R8

th_P1000809.jpg

• Přední stropní lampička ze Superba s difuzním osvětlením a čtyřmi ledky, 1 patice (ledka) má 12 menších ledek. Svítí to opravdu moc krásně! Navíc je lampička podsvícená, narozdíl od té klasické v OII. Ale problém byl, že jsem musel lampičku přelakovat na černo, protože pro Superba se v černém provedení nedělá. Jenže jak (ne)přelakovat ty mále symboly na tlačítkách které jsou podsvícené? Nakonec se porařilo. Podsvícení je napojeno na spínač světel. (viz. foto)

th_P1000525.jpg

th_Doli_nocni.jpg

• Výměna zadní stropní lampičky, za verzi s čtecími světly. Nechybí již zmiňované ledky!

th_DSC00891.jpg

• Montáž bluetooth handsfree, propojene s maxidotem a navigací.

th_CIMG1947.jpg

th_CIMG1946.jpg

th_DSC01439.jpg

• Navigace Columbus + odblok obrazu za jízdy.

th_P1000503.jpg

th_P1000810.jpg

• Nalepení dekorativních "plíšků" do prolisů madla výskového nastavení sedaček s nápisem RS.

th_P1000808.jpg

Upraveno uživatelem Doli
Odkaz ke komentáři

• Výměna antény z Audi A3,jedná se o originál díl VW. Ale ten má pouze GPS a GSM. A firma kterou jsem našel tam přídělala i FM/AM přijímač. Auto jsem měl asi dva dny rozebrané, protože jsem musel natáhnout zvášť kabel pro GPS. Docela dost práce! Ale výsledek stojí za to, mně se ten "prut" totiž nelíbí!

th_P1000406.jpg

th_P1000408.jpg

• Corner Light

• nakódování denního svícení přes mlhovky - 60 %

• Zadní mlhová světla i jako brzdová

th_P1010323.jpg

• Protože jsem zvolil nekuřácký paket, měl jsem místo zapalovače plastovou náhražku. Ale za ní jsem vyměnil o dost lepší odklápěcí víčko zapalovače. (viz. foto)

th_CIMG2085.jpg

• Téměř všechny žárovky jsem vyměnil za ledky! Osvětlení RZ, osvětlení nástupního prostoru, vnitřní osvětlení ve dveřích a parkovačky.

th_48924e653de84.jpg

Odkaz ke komentáři

• Výměna loketní opěrky z OII facelift

th_loketka.jpg

th_loketka-1.jpg

• Osvětlení prosotru pro nohy (Fotky od Zitnyho)

th_IMG_6651.jpg

th_IMG_6653.jpg

th_IMG_6658.jpg

Návod na osvětlení nohou ZDE.

• Alcantarová řadicí páka

th_P1010317.jpg

• Zkrácení drah řazení

th_11.jpg

Návod na zkrácení drah ŘP ZDE.

• Ledky v parkovačkách od v-leds.com

th_P1010104.jpg

th_P1010107.jpg

th_IMG_4082.jpg

---------------------

Rozjezd se SKAJOU

Odkaz ke komentáři
Jak se ti povedlo neprelakovat ty male symboly ve stropnim osvetleni ? :huh:

Je to tak, kdyz se podivas tak ty symboly jsou jako malinko zahloubeny (okolo je nastrik barvy). Tak jsem vzal zubni pastu a tou pretrel ty symboly, potom jsem pouzil papir jako sterku a prebytecnou pastu setrel a ocistil, tim ta pasta zustala jen v tech symbolech. Nalakoval a po zaschnuti vzal jehlu a pomalinku to seskrabaval, nektere sly dobre nektere hur.

P1000524.jpg

Odkaz ke komentáři
Je to tak, kdyz se podivas tak ty symboly jsou jako malinko zahloubeny (okolo je nastrik barvy). Tak jsem vzal zubni pastu a tou pretrel ty symboly, potom jsem pouzil papir jako sterku a prebytecnou pastu setrel a ocistil, tim ta pasta zustala jen v tech symbolech. Nalakoval a po zaschnuti vzal jehlu a pomalinku to seskrabaval, nektere sly dobre nektere hur.

Taky by to mohlo jit voskem, co myslis? Zalit voskem, prestrikat, nahrat a vosk vytece :)

Odkaz ke komentáři
Tak tos vymyslel dobre :)

Akorat pak vydloubavat pastu uz nebude asi moc zabava.

A jak je to s tou antenou z Audi ? Jaky mas signal v porovnani s origo prutem, cos musel dodelavat a co v te antene je (radio/gsm/gps)

Proste napis nejake detaily

No je to mravenci prace, to je jasny. :D

K te antene, nejaky to info je v tematu na ktery sem dal odkaz Roman. Jedná se o originální díl VW/AUDI s originální GSP + GSM...prodejce z Německa navíc do ploutvičky zabudoval FM přijímač, ale jelikož je ta ploutvička tak malá, příjem je velmi omezený. Výhoda je u dvoutunerových rádií kde to lze vylepšit druhou anténou např. pod palubní deskou nebo na jiném místě.

Ten příjem není zas tak špatný, ve městech to hraje úplně normálně, Impuls chytím taky všude. Horší je to v nějakých končinách. Na D1 ve vyšších rychlostech není problém. :D

Odkaz ke komentáři

Jasne, ja lakovat nemusim :) I kdyz treba by cerna lampicka v sedem interieru vypadala dobre :D

K ploutvi by asi mohla stacit druha antena v zadnim okne, co? Zkusim prijem radia se sundanym prutem :huh: Jinak jsem koukal v etce, ze s antenou se delaji obe zadni okynka (prave i leve v kufru), takze by asi mohlo jit mit obe anteny v okynkach, jan by se nejspis musel natahnout kabel k druhemu okynku :) A kdovi jak by to pak hralo, jestli by ty okynka stacily :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...