romario Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Prosim o radu.Potreboval bych rozdelat ovladac zrcatek abych mohl zmenit podsviceni.Ale je to tercik z MR98 ne joystick.Rozdelaval ho uz nekdo kvuli podsvitu?Mel jsem ho ted venku ale nejak se nechce rozloupnout.Drzi ho nejaka pruzina a nechci moc zabrat abych ho neznicil(nemam nahradni) Tak prosim jestli ho mel nekdo rozebrany,poradte polopaticky jak na nej aby to prezil.Moc diky je to uz posledni kousek ktery nemam predelany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jeřáb Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Prosim o radu.Potreboval bych rozdelat ovladac zrcatek abych mohl zmenit podsviceni.Ale je to tercik z MR98 ne joystick.Rozdelaval ho uz nekdo kvuli podsvitu?Mel jsem ho ted venku ale nejak se nechce rozloupnout.Drzi ho nejaka pruzina a nechci moc zabrat abych ho neznicil(nemam nahradni)Tak prosim jestli ho mel nekdo rozebrany,poradte polopaticky jak na nej aby to prezil.Moc diky je to uz posledni kousek ktery nemam predelany. MartinRS Ti ho podsvětlí... Dělá libově, že pak není problém s růzností intenzity světla mezi jednotlivými prvky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 to ja vim ze je na to prebornik ale mam to k nemu daleko,musel bych to posilat postou.Uz jsem si leccos udelal sam a jsem s kvalitou spokojeny takze bych to chtel zmaknout sam ale proste nevim jak ho rozebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Prosinec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 fakt nikdo neporadi s rozborkou toho terciku? nikde neni k mani nahradni za rozumnou cenu tak se toho fakt bojim.koupil jsem si s joystickem ale musel bych delal kabelaz tak jsem ho zase strelil a doufam ze mi nekdo helfnete s timhle.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.