Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Ahoj,když jsem vlastnil 1.8T 110kw rok 99,tak tam bylo sakra znát rozdíl mezi N95 a Racinge,několikrát vyzkoušeno.Na N95 to auto bylo hrozně líné a neřekl bych,že to bylo pouze o pocitu,že by na Racing to jelo líp,že jsem si přečetl reklamu:-).Prostě to bylo poznat,zkus si to pane a za vyzkoušení dáš pouze o nějakou kačku více a uvidíš sám,třeba budeš mile překvapen na Racing:-)

Odkaz ke komentáři

Za sebe můžu říct - před lety, když v okolí bylo možné koupit jen N95 a u Shellky V-Power jsem to testoval u feldy. U té byl rozdíl i na ten obyčejný V-P zásadní, takže jsem jezdil jen na ten lepší. Několikrát jsem tam zkusmo hodil zpátky N95 a auto podstatně zlenivělo. Podobné zkušenosti měli i kolegové s atmosférami.

Pak jsem zkusil u i okty několikrát záměnu N95 (tankuju už roky u té noname pumpy, která je zrovna po trase nejlevnější) za V-P a kromě nižší hlučnosti absolutně žádný rozdíl. Takže teď to do obou aut dávám občas, aby se motor trošku pročistil. Možná na 99/100 oktanů nebo V-Racing by to jelo o něco málo lépe, ale připlácet si 4-7 Kč/l mě osobně připadne zbytečné.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...