erichh Odesláno Prosinec 7, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Caute chcem sa spytat ak davam mojej octavii 1.8 turbo. 99 octanovy benzin je to dobre nie?? lebo na vyku vyrobca uvadza 95 ale to sa mi zda dost malo.. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj,když jsem vlastnil 1.8T 110kw rok 99,tak tam bylo sakra znát rozdíl mezi N95 a Racinge,několikrát vyzkoušeno.Na N95 to auto bylo hrozně líné a neřekl bych,že to bylo pouze o pocitu,že by na Racing to jelo líp,že jsem si přečetl reklamu:-).Prostě to bylo poznat,zkus si to pane a za vyzkoušení dáš pouze o nějakou kačku více a uvidíš sám,třeba budeš mile překvapen na Racing:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Prosinec 22, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2009 placebo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Prosinec 23, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 Za sebe můžu říct - před lety, když v okolí bylo možné koupit jen N95 a u Shellky V-Power jsem to testoval u feldy. U té byl rozdíl i na ten obyčejný V-P zásadní, takže jsem jezdil jen na ten lepší. Několikrát jsem tam zkusmo hodil zpátky N95 a auto podstatně zlenivělo. Podobné zkušenosti měli i kolegové s atmosférami. Pak jsem zkusil u i okty několikrát záměnu N95 (tankuju už roky u té noname pumpy, která je zrovna po trase nejlevnější) za V-P a kromě nižší hlučnosti absolutně žádný rozdíl. Takže teď to do obou aut dávám občas, aby se motor trošku pročistil. Možná na 99/100 oktanů nebo V-Racing by to jelo o něco málo lépe, ale připlácet si 4-7 Kč/l mě osobně připadne zbytečné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 U mě tedy rozdíl mezi Naturalem a Carrerou 100 poznám. Je to hlavně o pružnosti, auto se dá rychleji vytáčet. Je to můj subjektivní pocit..Nevím jestli si to nenamlouvám, tak či tak po natankování 3nádrží 95tky to jelo o poznání hůř.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.