tokokis Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Tak som sa rozhodol tu aj ja čo to popisat o mojej octavii Je to rocnik 2008 motor benzinovy 1,4 mpi 59 kW preto taky nadpis :) , kupoval som ju s nejakmy 76 000 km na tachometri mozno aj realnymi teraz tam mam na tachometri za cca pol roka 88 000 km zatial spokojnost extra vykon som nečakal , ale auto svoju funkciu plni vo vacsine jazdim sam takze mne ten motor staci v pohode. Spotreba je prijatelna da sa do 6L / 100 km naklady na servis a PZP minimalne, spolahlivost motora dobra a to su zakladne veci pre spokojnost. Výbava ak ako kazujestitok dole + tažne ktoré je dorobené a obcas posluži E0A = Žádné akční provedení1D0 = Bez závěsného zařízení5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní1KD = Kotoučové brzdy zadní6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu1AT = Elektronický program stability ESP3FA = Bez střešního okna (plná střecha)1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic1NN = Zakrytí kolaH7F = Pneumatiky 195/65 R15 91H4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce4R5 = Stahovaní oken vpředu elektricky s pojistkou, vzadu mechanické3NW = Zadní sedadlo a opěradlo dělené, sklopnéa s loketní opěrkou3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný4X3 = Boční airbag vpředu a hlavový airbag4A0 = Bez vyhřívání sedadel8L3 = Střešní anténaJ1P = Baterie 220A (44Ah)7AA = Imobilizér elektronický8GG = Alternátor 110A6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti9AP = Automatická klimatizace - Climatic8RE = 4 reproduktory (pasivní)7Q0 = Bez navigačního přístroje8YF = Rádio8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémemB12 = Země typových zkoušek-RAKOUSKOG02 = Tlumení předníQN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly3L1 = Mechanické výškové seřizování levého předního sedadla (pravé přední sedadlo bez výškového seřizování)9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu8WB = Mlhové přední světlomety7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče3GA = Bez nákladové podlahyQG1 = Prodloužený servisní interval0GG = Exhalační předpis EU4L01 = Okruh pérování 017P0 = Bez bederní opěry v předních a zadních sedadlechFA0 = Sériové zpracování3S4 = Příprava pro příčný střešní nosič2UA = Bez provedení pro špatné cesty Dorobene veci : - vymena autoradia za model s mp3 neskor komplet vymena za Bolero tak hadam konečna verzia radia :-D - tempomat - zadne reproduktory - vymena zlomenej mriezky vyduch kurenia u spolujazdca - osadena schranka na okuliare - namontovanie druheho sklopneho haku do kufra - odstranenie oznacenia SOLO na 5 dverach Ďalšie upravy ?? co prijde docesty a zase niečo najdem na predaj a budem to chciet tak to tam dam :D povodne som neplanoval ani hlinikove disky na letne kolesa a už su na aute, s radiom som bol spokojny tiez ale ked uz bola ponuka na to iste ale na mp3 tak som kupil, takže jedine čo viem isto tak chcem ešte nejake folie na okna a tempomat dorobit ( 2.6. dorobeny) ak sa bude dat a ine uvidim časom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 vitaj octu sme videli už aj na živo ;) a máš pravdu.. s tými elektrónmi to vyzerá o 100% lepšie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Pekná octa , kolesá jej velmi pristanú 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 a po dnešku aj zopár vylepšení, prehráva MP3, svieti pri odbočovaní... čo na to hovoríš inak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 seib verím že to bol iba začiatok a Peťo sa nám rozbehne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Ďakujem za kladne hodnotenie prisvecovanie do zakrut je parada poznat to po našich tmavych kutoch o dedine a pomože to a za to ešte raz poďakovať hlavne lubinovi A s tym rozbehom teraz bude priorita dat doporiadku klimu, nejake dalšie plány sú samozrejme uvidime čo sa s toho podari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Nie je za čo.. aj keď pôvodne si chcel len odkódovať upozornenie na pásy ale keď už som nechtiac otvoril centrálnu elektriku a zistil že máš 30-bitovú jednotku tak nešlo nenakódovať tých pár bežných maličkostí.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Nechtiac :D Lubo, sam tomu neveris :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Vitaj Peto a konecne si ju tu predstavil :D ak by trebalo este nejake diely kludne napis dovybavime ju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Stano nebudeš veriť ale je to tak.. :D automaticky som klikol na centrálnu elektriku (keďže som ju predtým 3x otváral u Gracha.. ) a potom rozmýšlam že šak tu pípanie pásov nespravím.. :jelen: tak že už keď som v centrálnej elektrike tak pozriem čo tam vlastne má.. alebo nemá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 sak ja som vďačný za to malé pozretie len sa bojím že to odstartovallo u mňa kadejaké napady na ďalšie dorabanie menenie a podobne čo som pôvodne neplanoval čo uz treba nejakú zabavku mať a niekde vrazat peniaaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 ...pockaj, za chvilu z tej jednastyrky urobis naftovy dvojliter :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Lubo,takže vlastne ja môžem za to,že už má Peťo nakódovaný corner :jelen: .Konečne si ju sem dal. Musím povedať,že na tých elektrónoch vyzerá oveľa lepšie B) . Len by to ešte chcelo poriadne vyčistiť interiér... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 no nielen interier žiaľ v sobotu som ,sa musel venovať robote na zahradke a na dokladnu ocistu neostalo casu ale hadam na najblizsi e stretnutie uz budek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Tak po dlhšej dobe par noviniek v sobotu domontovany druhy hak do kufra ktory som mal doma 2 roky kupeny do bratovej octavie ale on ho tam nechcel montovat dneska dorobeny tempomat a aj reproduktory do zadnych dveri za co dakujem ešte raz Vašovi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 repro do zadných dverí, bola tam nejaká predpríprava po B stĺpik alebo sa to muselo ťahať až od rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 Pokud máš zadní el. okna, el. svazek tam je. Pokud ne, musí se tahat až dopředu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 výborne ďakujem :) tiež do budúcna plánujem zadné repro a zadné okná v elektrike mám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 tie zadne repro je poznat ajked zatial hraju iba na 75 % ale casom sa doladi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Tak po dlhšom čase nejake aktualizacie stavu vozidla aj ked boli planovane iba maličkosti - zadne reproduktory funkčné všetky - odstranenie napisu SOLO - nahodenie schranky na okuliare do stredu - vymena vyduchu kurenia u spolujazdca ulomene jedno rebro nakoniec to pokračovalo do vačšej veci a to je zaobstaranie a domontovanie BOLERA tu chcem podakovat vsetkym za rady ohladom toho a hlavne Fidovi za predaj a montaž - a dneska vykonany aj nutny servisny zasah po vylete do Brna a vymenene čelne sklo, škoda za tu cenu mohli byt folie, vyzerali by lepšie na aute ako nove sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Červenec 12, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 oooou to je pekný skok na to že nedávno sa dávalo Blues s MP3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červenec 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2014 Nuda doma a pokazena napalovačka na cd urobilo svoje, teraz s sd kartou je pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 strieborný lenivec prichytený B) teda dúfam, že to bol on 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 mohol byt akurat fotka sa objavila skor ako auto zatial nemam vyjadrenie vodiča kade sa flaka a prečo tak pomaly auto ma požičane brat aspomho za to budem ukecavat aby ma dopravil buducu sobotu do pieštan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červenec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) tak po dlhšej dobe to tu ooživim lenivec žije moc sa nepouživa sice nejake zmeny sa pripravuju hlavne nutna STK a pribudol aj novy člen rodiny Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem tokokis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 hmm, čože čože? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 no brat zmenil služobne vozidlo za niečo vačšie tak si zabezpečil niečo pre seba :D potrebuje to na presuny po meste a tato nalepka tam bola hned ma pobavila Inak je to 1,6 MPI 55 kW stresne okno, airbag posilovač takze slusna vybava a pekne by lenivca ponahanal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.