Přejít na obsah

Danielova oturbená "jednašestka"

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Takze columbus pojde asi z auta von , myslim ze som mal stastie v nestasti .Nejaky kok*t sa pokusil vniknut do mojho auta. Stalo sa to v noci v bratislavskom ruzinove. Prichadzam k autu , pozeram ze zamok je nejaky rozje.... a nieco je vnom zalomene. Prisiel som domou rozobral to a s tenkymi kombinackami zo zamku vytrhol . Bola v nom zalomena nejaka planzeta . Neviem ci columba chcel vybrat nejaky profik a mal smolu ze zalomil tu planzetku alebo to bol len nejaky fetak ktory nieco len skusal. Kazdopadne idem zaslepit zamok . Columba skusim po znamosti poistit , ak sa nebude dat ide prec . Bol som oblbnuty ked som ho kupoval , mysles som si ze tu na slovensku sa to nekradne az tak .

Co myslite co to je za planzetku? Je pomerne pevna.Neni zelezna ale je to nejaka zliatina alebo take nieco.

post-36011-0-29822000-1399746707_thumb.jpg

post-36011-0-53977200-1399747021_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tehla by bola horsia takto si to odniesol len zamok.

Inak chalani pocul niekdo z Vas alebo pozna niekoho komu ujebabrali columbusa v Bratislave alebo niekde inde na Slovensku ?

Ked hovoris ze to je uni kluc . Mozno chceli ujebat cele auto . Na tom parkovisku kde stavam som este nepocul ze by ujebali len navi . Ale auta sa odtial nejake uz stratili.

Ked hovoris ze to je uni kluc . Mozno chceli ujebat cele auto . Na tom parkovisku kde stavam som este nepocul ze by ujebali len navi . Ale auta sa odtial nejake uz stratili.

Odkaz ke komentáři

Presne tak je to planzeta s klice ktery je temer rovny a dokaze otevrit zamek auta,zubky zajedou vsechny ven a prudkym otocenim se zamek otevre!

Pak uz jen pres diagnostiku nakodovat imobilizer a auto je fuc! Ja myslim ze auto ti chteli vzit ne vzit columba to by neotvirali dvere a myslim si ze tim ze uz nekolikrat byl klic pouzit namahany material se zlomil nebo je mohl i nekdo vyrusit!!

Kamerovej zaznam ti muzou a nemusi ukazat ale nikoli ti ho nedaj!! doporucuji auto parkovat na nejakou dobu cca mesic jinde!!

Nebo o nej muzes prijit! Pokud ho chteji dostanou ho! :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Ked som ten zlomeny kluc prirovnal k mojmu klucu od auta tak je uplne identicky z boku aj s hora aj z dola akurat nieje vnom ziadna drazka a je este z ineho materialu .Normalni kluc je podstatne tahsi.

Inak mam podozrenie ze ten kkt co chcel ujebat auto vnom aj bol . Myslite ze by si mohol pomocou pc stiahnut nejake udaje a neskor si po auto prist uz z hotovim klucom ? Alebo nie ? mne podla zalomenia toho kluca pripada akoby snim aj nasledne auto chcel zamknut a pritom sa mu zlomil. Ak pripojim auto zajtra na pc zistim ci niekdo nieco s autom robil alebo nie?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...