marek1583 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zdravím koupil jsem z cc-autodíly.cz klimakompresor orig. na moji Octu. Chtěl bych se zeptat co vše je potřeba před montáží provést. Zda se musí naplnit olejem nebo zda se olej dává až po připojení do okruhu. Pak jestli je montáž složitá nebo se dá zvládnou u garáže na nájezdech. Za odpovědi předem děkuji. :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zalezi jestli olej v klimakompresoru je... jsou tam totiz dva... jeden na samotny kompresor a druhy v chladicim mediu... Skus radeji zavolat do cc autodily jestli je to s olejem nebo bez. Jestli bez neni problem ho doplnit...viz strycek google 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marek1583 Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Máte někdo nějaký tech. postup při výměně klimakompresoru? Případně znění z dílenské příručky. Jinak jsem psal dotaz na cc-autodíly.cz a odepsali mi: Dobrý den, nový kompresor má olej v sobě vždy a je připraven k montáži dle dílenské příručky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kratabronz Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Zdravím. Prosím oradu. Mám nefunkční klimakompresor a mám jiný bez oleje. Můžu to udělat tak že vyndám starej kompresor z něho přeleju olej do toho náhradního a pak dojedu do servisu kde mi doplní kapalinu atd. Jde mi o to abych nezadřel ten jinej co tam dám když je bez oleje. Děkuji za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 a co tam dat primo new olej... a potom dojet do servisu nebo to nech cele na servisu... a mas klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.