Přejít na obsah

šedásek

Doporučené příspěvky

Tak jsem taky hodím nějaké info o své octávce:

Je to rok výroby 1998, combi, motor AGR 66 kW, dotažené z D, výbava vyhřívané sedačky, manuální klima, okna a zrcátka v elektrice, tažný

Na jaře 2008 jsem začal s úpravami:

prvně šla kotoučová zadní náprava, včetně nových kotoučů a destiček (i předek), vše origo VW

Dále jsem dodělával hagusy, zatmavení oken, přední světla L&K, montáž tempomatu

Pak přišla na řadu přestavba na 3.generaci KS a změna podsvitu na červeno-bílé, samozřejmě i maxidot.

Naskytla se mi cca v červenci koupě interiéru z L&K, takže ten už je tam taky, včetně celokožených sedaček s výhřevem a pytlama.

O ozvučení se od září stará originální navigace DX, v kastlíku je dvd přehrávač a v kufru subwoofer v uzavřence v bočnici a 6-kanálový zesilovač, který pohání i všechny repra, které jsou z nejvyšší řady McAudia.

Listopad 2008 - o pohon přední nápravy se už stará 6 stupňová převodovka ERF, dodělávka climatronicu a alarmu

červen 2009 - montáž výfuku duplex od laityngu s oválnýma koncovkama, montáž xenonů včetně automatického naklápění

Pak přišel nějaký ten chip motoru, trysky... to ale v listopadu roku letošního nějak přestávalo stačit, takže došlo k přestavbě na ASZ a k tomu čip.

Prosinec 2009: dodělání ESP

Kola: léto 225/45/17 , zima série 195/65/15

Snad jsem na nic nezapomněl, fotky nahodím co nejdřív.

Odkaz ke komentáři
jo jo, na zimu už jedině plechy, po tom, co jsem měl liťáky a při menším kontaktu s obrubníkem prasklo celý kolo, tak už na zimu jenom plechy. Vypadá to hrozně, ale co už, no

Prasklo kolo jo ? No já pužívám na zimu origo hliníky 15" a zatím dobrý

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se lekl,že čtu skoro o svém autě. Mimo roku v. a že nemam kombi máme dvojčata.Stejná barva,kod motoru,výbava uplně stejná,taky je z D, tažný a dokonce moje první úprava byla jak jinak než výměna kot.nápravy jako u tebe.

Ale ty jsi to dotáhl dál-6g přev,3gen KS a přestavba motoru-to nemá chybu a vím co to obnáší. U mě za 1+.

Odkaz ke komentáři

všem děkuji za kladné připomínky... :D

to Ritchie: no jeb..ka je s tím pořádná, nehledě na to, kolik to stojí peněz, ale tak mám to jako hobby, tak si s tím hraju a dělám si radost

to Neználek: jo jo, na křidélko jsem zapomněl.... :o

to Kubiik: jo je to už komplet L&K, hlavně ty celokožené sedačky jsou super. Nevím, kdy jsi to viděl naposled, ale zas tolik se toho nezměnilo, nebo jo?

Odkaz ke komentáři

tak ja sem ji naposledy videl jeste bez hudby a s predface predkem... luke mne prave rikal ze budes ten Tvuj intros prodavat...

udelal bys mi vic fotek toho wooferu? taky t ted predelavam. podlahu uz mam, ale premyslim nad tvarem ty bocnice. uchyceni uz mam taky vymysleny. ale rad se necham inspirovat. jak se treba dostavas k zarovkam? udelal bysm mi pls vic fotek?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...