Petros Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak jsem taky hodím nějaké info o své octávce: Je to rok výroby 1998, combi, motor AGR 66 kW, dotažené z D, výbava vyhřívané sedačky, manuální klima, okna a zrcátka v elektrice, tažný Na jaře 2008 jsem začal s úpravami: prvně šla kotoučová zadní náprava, včetně nových kotoučů a destiček (i předek), vše origo VW Dále jsem dodělával hagusy, zatmavení oken, přední světla L&K, montáž tempomatu Pak přišla na řadu přestavba na 3.generaci KS a změna podsvitu na červeno-bílé, samozřejmě i maxidot. Naskytla se mi cca v červenci koupě interiéru z L&K, takže ten už je tam taky, včetně celokožených sedaček s výhřevem a pytlama. O ozvučení se od září stará originální navigace DX, v kastlíku je dvd přehrávač a v kufru subwoofer v uzavřence v bočnici a 6-kanálový zesilovač, který pohání i všechny repra, které jsou z nejvyšší řady McAudia. Listopad 2008 - o pohon přední nápravy se už stará 6 stupňová převodovka ERF, dodělávka climatronicu a alarmu červen 2009 - montáž výfuku duplex od laityngu s oválnýma koncovkama, montáž xenonů včetně automatického naklápění Pak přišel nějaký ten chip motoru, trysky... to ale v listopadu roku letošního nějak přestávalo stačit, takže došlo k přestavbě na ASZ a k tomu čip. Prosinec 2009: dodělání ESP Kola: léto 225/45/17 , zima série 195/65/15 Snad jsem na nic nezapomněl, fotky nahodím co nejdřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 pěkná přestavba ;) dej sem nejaké fotky at ji taky zkouknem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 NA FOTKY SE UŽ TĚŠÍME 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Hoď sem nějaké fotos at se můžem inspirovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Cekame foto..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 9, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Ahoj pane,to ESP jsi si dodělával sám? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 Ahoj pane,to ESP jsi si dodělával sám? jo jo, bylo to ale o to horší, že jsem měl MK20 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2009 jinak zítra udělám foto a naposílám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Takže sem dávám nějaké fotky, bylo to foceno narychlo a v dost nepříznivém počasí, takže je auto celé špinavé, navíc v kufru vozím psa, takže to prostě čisté udržovat moc nejde. Jakmile bude víc fotek, hned je dodám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 INTOŠ PARÁDNÍ :) TATO KOMBINACE SE MI VŽDYCKY LÍBILA. A CO ŘÍKÁ PES KDYŽ MU PUSTÍŠ V KUFRU SUBÁČ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 no pes neříká nic, protože ho není slyšet... :-D Neee, když tam mám psa, tak je hudba potichu. Jinak jak to budu mít čas uklidit, tak to pořádně nafotím a pošlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Udělej víc fotek jinak intoš jen tiše závidím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sajmon Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Pěkné máš to opravdu pěkné :( , ten duplexní výfuk má obě koncovky funkční? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Ano, výfukové koncovky jsou fční obě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 pěkná výbavička :( ,tak hlavně ať dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Pěkná koukám taky máš na zimu pěkný sociálky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 jo jo, na zimu už jedině plechy, po tom, co jsem měl liťáky a při menším kontaktu s obrubníkem prasklo celý kolo, tak už na zimu jenom plechy. Vypadá to hrozně, ale co už, no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 jo jo, na zimu už jedině plechy, po tom, co jsem měl liťáky a při menším kontaktu s obrubníkem prasklo celý kolo, tak už na zimu jenom plechy. Vypadá to hrozně, ale co už, no Prasklo kolo jo ? No já pužívám na zimu origo hliníky 15" a zatím dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Moc pekna...hudba je ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 zdar,pěkný auto a pěknej introš.taky už se těším až bude novej introš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 zdar,pěkný auto a pěknej introš.taky už se těším až bude novej introš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak to jsou aspon parádní přestavby a dodělávky, super práce chlape! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Chvalim oktu a tu barvu taky, ta se mi libi. No a ta striska je bozi. :D :o :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ritchie Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak jsem se lekl,že čtu skoro o svém autě. Mimo roku v. a že nemam kombi máme dvojčata.Stejná barva,kod motoru,výbava uplně stejná,taky je z D, tažný a dokonce moje první úprava byla jak jinak než výměna kot.nápravy jako u tebe. Ale ty jsi to dotáhl dál-6g přev,3gen KS a přestavba motoru-to nemá chybu a vím co to obnáší. U mě za 1+. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak kdyby byla zelená :D a bez toho dvojáku vzadu tak bych řekl že je to Jaruška ,a zapoměl jsi na RS křidelko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 maš pěknou octu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 ahoj. koukam, ze od doby co sme se naposled videli si se posunul o poradnej kus dal. a jakej mas tedka intros? sme se bavili s lukynem a ze pry si ho zase nejak predelaval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petros Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 všem děkuji za kladné připomínky... :D to Ritchie: no jeb..ka je s tím pořádná, nehledě na to, kolik to stojí peněz, ale tak mám to jako hobby, tak si s tím hraju a dělám si radost to Neználek: jo jo, na křidélko jsem zapomněl.... :o to Kubiik: jo je to už komplet L&K, hlavně ty celokožené sedačky jsou super. Nevím, kdy jsi to viděl naposled, ale zas tolik se toho nezměnilo, nebo jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 tak ja sem ji naposledy videl jeste bez hudby a s predface predkem... luke mne prave rikal ze budes ten Tvuj intros prodavat... udelal bys mi vic fotek toho wooferu? taky t ted predelavam. podlahu uz mam, ale premyslim nad tvarem ty bocnice. uchyceni uz mam taky vymysleny. ale rad se necham inspirovat. jak se treba dostavas k zarovkam? udelal bysm mi pls vic fotek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.