Přejít na obsah

Octavia Clean Freaks

Doporučené příspěvky

Dneska jsem se po dlouhé době dostal k čištění svého auta :) znáte to kovářovic kobyla. Byla to neplánovaná akce takže jsem neměl u sebe všechny preparáty :).

Auto jsem očistil od prachu detailerem Dodo Juice Basics of Blings, pak jsem ho navoskoval detailerem Dodo Juice Carnauba Glaze, na čištění jsem použil APC Dodo Juice Crudzilla a poslední co jsem dnes použil bylo kombo IPA a destilovaná voda na odmaštění a čištění oken :)

hlavně jsem se vrhnul na spodky prahů, zádveří, podběhy po sundání plastových krytů, kola a motorový prostor.

Pozorný divák si všimne jedné nové věci na autě :D

Odkaz ke komentáři

Jako jestli chces drhnout i podvozek, tak to uz asi je porucha :D

ale je fakt, ze kdyz otevru zadverni prostory a mam je vydrbany, tak si na tom taky ujizdim :)

Navic si nemuzu poradne ani zavoskovat auto, protoze na nem mam desny skrabance a prislo by mi lito to zavoskovat a pak nechat lakovat - vsechna prace pryc.. tak to uz peknou dobu jen meju :/

Kdyz pak prijdu k autu mamky od pritelkyne, ktery jsem zavoskoval nattysem, tak je to porad jako sklo, tak tlacim slzu vzdycky zpet :D

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska Oktávce dopřál trochu údržby. Vyměnil jsem olej, filtry a vyčistil sportovní vzduchovej filtr. Když už jsem byl pod autem spasoval jsem si plasty pod motorem, vyklepal a srovnal hranu prahu kterou jsem měl zmuchlanou od heveru. Na závěr jsem si dal práci a vyčistil jsem pořádně motor. Po umytí celého auta jsem se na závěr jen tak hodinu projížděl. Ideálně prožité odpoledne a večer :D

a8yqa5er.jpgeby5yrab.jpga8ugymyp.jpgahuragab.jpg
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...