Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 7.3 spotreba u 66 kw jak to jezdis :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 a tady je video s mojí plechovkou a já to ani nevím :D jinak kluci díky za vyčištění Fanouše a za předchozí práci na TT, ještě pro Vás chystám další ze své špinavé stáje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Na tvých autech je radost dělat ;) je vidět ze si šetrnej :) neni nic zničeného Jeste přidám změnu barvy brzdicu měl jsem komtroverzni gay pink tak ted mam aquamarine blau :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Supr :) Ta modrá je lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Diky je to víc macho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 sundaval jsi je ? mam zlutou a je to zasrany kdyz jsme to delal na tom a navic ted nevim jak odstranit tu vrstvu barvy a znova natrit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Vlado. Fujj. Gay pink byla cool. Ted jsi zapadl do prumeru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No vymekl jsem navíc se ta růžová strasne spinila :D drozdzino ne nesundaval jsem :D a dolu to půjde nitrem jak víno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Néé, proč? :D Teď je to tuctovka :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Teda Vladis ze bych se stavil a ze by jsme lakly ty my taky na modro??? Jinak je to shennne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Interiér máš moc pěkný a zachovalý, jen by se šiklo nějaké oživení, té černé je tam moc. A změna brzd je k lepšímu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Klidne barvu mam a dal jsem do toho hodně tuzidla aspoň to nezatvrdne pro nic za nic :) Martine a to plánuji černý vršek ala RS to pak bude sluj teprve :D a děkuji za pochvalu ty brzdice se tak 20% líbily a 80% ne :D a me uz taky omrzely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 možno off topic ale čím vyčistím kolesa mam to nastriekane metalizou a su tam nanosy od brzd a nejde to dole dííík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Nejlepsi postup je kola důkladně oplachnout wapkou pak umýt a usušit, ted přichází cas na přípravek který ti pomůže kola vyčistit. Obecně se dělí na dva produkty agresivní kyseliny jako je třeba blue gel od Valet pro a odstraňovac kovových usazenin jako je třeba Iron X a nebo Dodo Juice Dueller. Který produkt použit záleží kolo od kola a hlavně podle zaspineni a zapecenosti Ale napisu ideální postup Owap myti Owap sušení blue gel vydrbat kartackem Owap sušení a na závěr Dueller odrbat kartackem a Owap a kola musí byt jako nova :) Pak je můžeš zatáhnout nejakym syntetickym voskem aby se ti zádě takhle špína nezazrala do kol ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 oo super dííki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Neni zač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Dream_less necituj předchozí příspěvky nebo budou modi prudit. Jinak to co píše Limoman je ideální. Za mě ti doporučim ještě než budeš wapit kola tak je rovnou nastříkej tím čističem. A pak wap a pak klidně znovu pokud jsou hodně zanesený. Ale měj na paměti, že vždy podklad musí být suchý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Kucííí, od toho je tu přece sekce detailing.. Pak je to tu roztahaný všude a hlavně dávno řešený věci se tu neustále opakujou.. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Nj ale ja tomu rozumím nechce se ti procitat všechno a nebo z toho nejsi moudrej tak se zeptás zatim se otázky ne opakuji tak mi nevadí odpovídat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Ano, zeptáš se, ale v příslušné sekci.. Na co tady pak máme rozdělení? To rovnou můžeme sloučit do kupy i technický sekce OI, OII a OIII ;) Dodržujte prosím aspoň tyhle základní pravidla.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 teda Vládis parádně ti to brzdí a jsem zvědavej kam pak nalepíš nálepku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Rukáv pekne blokuje :D ale na suchu si musím na 18kach pomoct brzdama :D nálepku premejslim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 jj ale než to nalepíš tak to ještě dobře přimáčkni na tu folii a pak to sundej opatrně z toho papíru :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ok diky moc Lado predtim to odmastim ipou nebo čím to děláš ty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Lihem ideální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Líh je snad jediný co nemám :D Si prej sundal nálepky jindro ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 jj líh ideál nebo 100% ipa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 No se koukni ke mě do téma jak to mám teď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ipu mam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 to ti stačí jen pořádně odmastit :D a kdyby ti zůstalo lepidlo po těch nálepkách tak mám super sprey kterej to odstraní ;) Jindra může potvrdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.