Přejít na obsah

Intercooler

Guest yaro401

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

měl bych dotaz. Před týdnem se mi povedlo nacouvat do Octavie I, rok výroby 2001. Couval jsem asi 5-10km/h a ťuknul jsem do auta za sebou. Na mém autě nebylo nic než obtisklé kolečko od SPZ, na Octavii byla trošku pomačkaná SPZ, žádné jiné viditelné škody. Sepsali jsme záznam o dopravní nehodě s tím, že majitel Octavie se staví u svého automechanika, který zjistí, jestli nejsou nějaké škody uvnitř. Po týdnu se mi ozval majitel auta, že automechanik zjistil něco prasklého uvnitř nárazníku za asi 1.000,- a že po odmontování plastu u intercooleru vyteklo asi půl litru oleje. Chce tam dát nový intercooler za 9.500,-. Nechce se mi věřit, že tohle by se stalo takovým malým ťuknutím.

K mému automechanikovi auto odvézt nechce v žádném případě. V autech se moc nevyznám a proto bych chtěl znát Váš názor, jestli je to možné, jestli se takový škoda mohla stát důsledkem mé chyby, popř. co bych měl dělat, pokud mě chce jen jak se říká "oškubat" a pořídit si nový intercooler na mé náklady. Přikládám foto. Ještě dodám, že s autem celý týden bez problému jezdil, protože jeho automechanik prý neměl čas.

Děkuji za názory.

post-37312-0-90295900-1396284857_thumb.jpg

post-37312-0-07949000-1396284862_thumb.jpg

post-37312-0-80927800-1396284866_thumb.jpg

post-37312-0-61898000-1396284872_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

řekl bych jak píšeš že to šlupka nebyla tak si myslím že to tvojí vynou nebude,aby si mu prorazil coler tak by to musela být vetší rána a měl by pomuchlanej nárazník a ne jen pomuchlanou SPZtku,bud ho měl načlej nabo to už měl a jenom to zkouší nebo záměna

jezdit z děravým intercolerem týden se nedá auto vubec nejede a hulí jak sviňa, a jestli mu vyteklo pul litru oleje po sundání toho předního plastu tak by za ten týden zadřel turbo možná i motor

já když měl prasklej coler tak sem stím jenom dojel domu a vubec to nejelo a hulilo jak kráva(měl sem malinkou prasklinku a z autem sem skončil v poli a to byla rána jak hovado ) , takže když by už odjížděl z místa činu tak by mu to hulilo

muj názor myslím že stoho chce vytřískat

ale spíš bych to řešil přes pojištovnu když to máte sepsané

nový coler originál stojí 2300kč

http://www.cc-autodily.cz/chladic-nasav-vzduchu-5?brand=SKODA&model=OCTAVIA

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...