spicik Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Dobry den, chtel bych se vas zeptat, jestli je normalni, ze kdyz jsem mel kola 15" a ted jsem si koupil 17" ze je moje octa vys? Je to normalni..? Vadi to necemu? Protoze dneska jsem videl taky oktavu a mela docela velky kola a nijak vysoko nebyla. Vadi to teda necemu ze je trosku vys? A da se to nejak resit? Predem diky za odpovedi.. omlouvam se za hacky a carky ale na mobilu bych to psal hodinu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 nesmí.Přepočet 15" a 17" musí být stejný,leda by jsi to nedodržel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Pokud jsi dodržel alternativní rozměr pneu,je to pouze optický klam auto není výš. http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php?sirka_pneu_o=195&serie_pneu_o=65&rafek_pneu_o=15&sirka_pneu_a=225&serie_pneu_a=45&rafek_pneu_a=17 To co jsi viděl,je zřejmě auto se sníženým podvozkem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 přikládám fotky, dodrženo bylo uplně vše, jsou to origo Pegasuse i rozměry sedí s techničákem. No řekněte sami a povídejte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 foto s puvodnimi kolami nemas? jake mas rozmery pneu? z toho co jsi sem vlozil se to jevi nejaky vyssi....mne by se to moc hodilo- porad dru bricho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 není tam paket pro špatné cesty?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Podla mna paket...a hlavne sa treba postavit na rovnu cestu, tu mi to pride ako keby stal z kopca, na jednu stranu Popripade odmerat kolko mm je od gumy po blatnik a to iste urobit aj s 15". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 paket by sa prejavil aj na 15 kolesach nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ano, ale opticky klam urobi svoje. Hlavne na vacsich diskoch to opticky vyzera potom ako koza :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 patnáctky jsem už prodal, ale mám fotku i s 15" tak posílám. fotky jsou na rovině, je to na parkovišti, ale pošlu ještě jednu s kolami. Pokud by to bylo výš.. Jinak co s tím jestli e to výš..? je to velký problém..? mně to osobně nevadí, ale jestli to nevadí autu. fotka s otevřeným kufrem je už na 17" druhá fotka je na 15" tak povídejte, raďte.. Jinak vše je dodrženo, pneu podle techničáku, kola 17" origo, 225/45. Je to jen optický klam nebo ne :( jinak na 15" už nevyfotím jsou prodány.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Ano je to opticky klam, pretoze guma na 17" ma nizsi profil a disk je vacsi a mas tam paket na zle cesty :) Nicomu to nevadi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Ty jo to ani nevim ze ho tam mam :-D vypadalo by to lepe bez nej? Staci jen vyndat nebo se to necim nahrazuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 zajímá-li Tě výbava vozu, zkus zadat kódy ze štítku v kufru (levá strana u rezervy) do následujícího odkazu: http://igorweb.org/equidec/default.aspx Paket pro špatné cesty ničemu nevadí; jde jen o zvýšenou světlou výšku vozu, která by měla zabránit "škrtnutí" spodku auta na špatných cestách (polní, lesní a jinak hrbolaté). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Aha, no tak s autem jsem spokojený to jo, ale doufám, že Němec co to měl předemnou z ním nejezdil po poli.. jde to nějak dát do normálního stavu bez toho paketu? Je to hodně fin. Náročné? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Přikládám foto štítku. Nevím kde to hledat. Jinak jsem četl že paket pro špatný cesty a 17" nemůže být je to tak nebo ne? R.v. 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 spicik: docela zajímavý výsledky :D E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KF = Kotoučové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AC = Antiblokovací systém ABS 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N3 = Řízení s posilovačem se závislostí posilovacího účinku na rychlosti Servotronic 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H7F = Pneumatiky 195/65 R15 91H 4UF = Airbag řidiče a spolujezdce s vypínáním airbagu spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření B71 = Země typových zkoušek-LOTY>ňSKO 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, s přitahovačem, výškově nastavitelný 4X1 = Boční airbag vpředu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L3 = Střešní anténa J0N = Baterie 330A (61Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GU = Alternátor 140A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AK = Climatronic s regulací vzduchu, bez freonů 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8YL = Rádio s CD 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B71 = Země typových zkoušek-LOTY>ňSKO G02 = Tlumení přední QN2 = Zásuvka pod pravou přední sedačkou 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WB = Mlhové přední světlomety 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy QG2 = Prodl. servisní interval deaktivován 0GZ = Exhalační předpis EU3 pro diesel s EOBD L07 = Okruh pérování 07 7P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná F0A = Žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S4 = Příprava pro příčný střešní nosič 2UA = Bez provedení pro špatné cesty docela mě zaujaly ty dvě tučně zvýrazněné položky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Povídej co je špatně.. když to teda nemá paket co by to mohlo být že je to tak vysoko..? A co se ti nezdá na tom lotyšsku? Ted se bojim ze je s mym autem neco spatne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Mozno ten nemec tam nechal paket dorobit lebo urcite je vyssie ako standartny podvozok.. ak mas tie 17tky v technicaku je to v pohode, len z vyroby nesli k paketu objednat lebo sa predpokladalo ze bude jazdit po horsich cestach.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 A paket jde sundat nebo se s tim musi delat i neco jineho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 koukni i na barevné značení pružin... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sideA Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 kdyz to budes sundavat ,,paket" a nasledne prodavat tak se ozvi mam zajem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Tak jsem na to koukal, ikdyz by to nemelo mit paket, tak to ma plastove kryty. I kryt motoru. Pruziny mi prisly barevne cerne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Na pružinách jsou malé barevné tečky. Jejich různé kombinace odpovídají určitým specifikacím. S tím Lotyšskem: píšeš, že auto je dovoz z Německa, tak proč má homologační zkoušky Lotyšů? To mi nějak škeble nebere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Normálně to je i v technicaku, komplet serviska v němčině, autorizovanej servis v německu i majitel předchozí byl němec.. nechápu to. Ale jezdí pěkně tak mě to nijak netrápí asi no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spicik Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Tak kdo by chtěl ten paket, nechť si ho přijede sundat a koupit :D. Popřípadě vyměním za normal stav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krobikml Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Ahoj, já mám v servisce kod 2UB zároveň i s H6L, což je provedení pro špatné cesty a 17" kola, tak že bych netvrdil že to nejde dohromady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ToonyCZ Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) Ahoj, ja mam taky homologaci pro Lotyssko, ale auto je kupovane v ČR normalne ve Škodovce. Pry se jedna o reexport. Dokonce mam stejnou barvu i rok vyroby, ale mam combika a s paketem pro spatne cesty :-D Paket pro spatne cesty = plech pod Motorem a vyšší tlumiče a pruziny... Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem ToonyCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.