Přejít na obsah

krobikml

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

krobikml's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj lidi, potřebuji pomoci s následujícím problémem: 1. dodělával jsem si dešťový senzor na mojí Octavia 1 RS. Původní relé *389 (4B0 955 531 C) mi internet hází že je určeno pro vozy s dešťovým senzorem a ostřikovači světel ale při zapojení se chová jako klasický cyklovač bez senzoru. Někde jsem se dočetl, že je potřeba relé *192 (1J0 955 531) ale zase nevím jestli je i pro ostřikovače světel? Jaké relé mám tedy sehnat? 2. Je možné, že když bude senzor špatný, bude fungovat normální cyklovač? Je nějaká možnost jak senzor otestovat? Předem moc děkuji za rady, už mi docházejí nápady.
  2. Ahoj, kamarád vlastní Golfa IV. Chci se zeptat jestli jde udělat aby když odemkne dálkou tak aby se neodemkl kufr a ten aby se odemykal pouze prostředním tlačítkem? Pokud ano tak jestli bude někdo ochotný to udělat. Díky za odpověď.
  3. Zdravím klubáci. Mám O1 RS liftback a chci dodělat zadní stěrač, návod sem zde nikde nenašel tak zakládám nové téma. Co vše je podtřeba sehnat a dodělat? V 5. dveřích příprava ve formě šroubů je. Takže začnu s tím že bude potřeba nové zadní okno s dírou. Motorek. El. instalace asi nikde připravená nebude že, to samé přívod k ostřikovačům. Co dál?
  4. Mě to dělali zámky dveří, vystříkat zámky silikon olejem a bude po vrzání
  5. Dá se ta kabeláž někde koupit nebo udělat doma. Nějaký návod někde k dispozici?
  6. Ahoj pánové, mám Octavia I RS, postřehl jsem v pár příspěvcích že na tuto motorizaci je potřeba trochu jiná kabeláž co je na tom pravdy?
  7. a co označení L61 což mam já?
  8. Ahoj, já mám v servisce kod 2UB zároveň i s H6L, což je provedení pro špatné cesty a 17" kola, tak že bych netvrdil že to nejde dohromady
  9. To slyším poprvé že není nutné měnit gateway na před FL
  10. Mám úplně stejný problém a vím že kilometry mám určitě stočené, nejde mi kvůli tomu dokodovat immo v novém klíči. Vyřeší to opravdu jen přehrátí softu v budíkách? Díky za odpověď. Raději PM.
×
×
  • Vytvořit...