LUKÁŠ 111 Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 zdravím chtěl bych rozdělat budíky repsektivě jestli jde jen to plexi vyndat potřebuju vyčistit prach a bordel mezi budíkama a plexi. prosím poradi někdo nějakej návod jak to demontovat??mám povolené ty 2 spodní šrouby na budíku ale nechce se tomu ven a nechci aby něco ruplo nebo to někde ještě drží??? díky všem a ještě zda jde přes program aktivovat kontrolku na tempomat?nebo je to složitější?má stím někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 dole dva šrouby... nahoře mezi plexi a palubku strčíš něco tenkého... po stranách jsou takové packy... ideální je přiborový nuž, kreditka, občanka nebo tak... budíky pak povolí a má je venku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Ta kontrolka nejde je to dáno budíkama :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 nj já že jsem to tady u někoho viděl jak to má vyfocený a vypadá to dobře ale mě budík podporuje tu kontrolku tempomatu tak jaktože by to nešlo zaktivovat?nebo čím to je že nesvítí při zaplém tempo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hitman2 Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 budiky, ktore maju r.v. 2007 a viac ukazuje kontrolku tempomatu. Starsie budiky nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 dole dva šrouby... nahoře mezi plexi a palubku strčíš něco tenkého... po stranách jsou takové packy... ideální je přiborový nuž, kreditka, občanka nebo tak... budíky pak povolí a má je venku... dík moc za cenou radu občanka a kreditky pomohly a šlo to krásně ven :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.