Guest cojetoto Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Co je toto? Počuť ako mi otial ako tam ide hadica uniká nieaky vzduch myslím to okruhle co som naznačil nA FOTKE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Je to podtlakovy posilovac brzd. Nejspis mas nekde prasklinku v hadicce co ti de to posilovace a unika ti přes prasklinu podtlak z posilovace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 jo tak nějak. a pokud je velká, tak to dělá psí kusy s volnoběhem a klesá účinnost posilovače 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 Jakej vliv to má na volnobeh? A jak poznam pokles ucinnosti posilovace? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Blbnou otáčky. Přisává si to tudy falešný vzduch za klapku. Musíš víc šlapat na brzdy. Ale to většinou z jiných příčin (zavzdušnění, sjeté destičky, kotouče atd.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Aha :) takže když už jsem v oktě vyzkoušel 4 klapky ktere na jinem aute(otce felicie) funguji ale na mem ne tak to nemusi byt tim ze by nechtela komunikovat s mym autem? Vzdy mely udelany zakl nastaveni ale se zahratym motorem proste nechodily. Dokud je motor studenej tak drzej jak maj ale jakmile se zacne zvedat raficka teploty tak je to v háji. Mohlo by být tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Tak budu muset taky zkontrolovat podtlakovou hadici. Volnoběh sice ok, ale občas mi klesá účinnost brzd a tuhne mi řízení. Brzdy i náprava jsou nově udělané, takže opotřebením by to být nemělo. No jo, už se dlouho nic nepo*ralo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 17, 2014 Sdílet Odesláno Duben 17, 2014 Aha :) takže když už jsem v oktě vyzkoušel 4 klapky ktere na jinem aute(otce felicie) funguji ale na mem ne tak to nemusi byt tim ze by nechtela komunikovat s mym autem? Vzdy mely udelany zakl nastaveni ale se zahratym motorem proste nechodily. Dokud je motor studenej tak drzej jak maj ale jakmile se zacne zvedat raficka teploty tak je to v háji. Mohlo by být tím? No hele. S AEE už jezdím pár let (přesně řečeno 7) a asi tak dvojnásobně dlouho už čtu o častých problémech. Takže zkušenost říká, že tato nevinná hadička od posilovače už dokázala potrápit spoustu lidí a má na svědomí spoustu vyměněných klapek, čidel teploty, zákl. nastavení klapek, atd. A přitom často byla příčinou malá nenápadná hadička ze sacího potrubí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.