Myš Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 no já v sobotu odpoledne nemůžu, ráno to asi nemá moc smysl a navíc jestli bude takovýhle blbý počasí :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 tak počasí je věc druhá, když by bylo fakt hezky tak bych se třeba přijel podívat, ale má bejt pořád nic moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 no tak je jasný, že když nebude počasí, prdím na to taky ... mě je to celkem jedno, mám to tak daleko ...se můžu rozhodnout kdykoliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 tak já to taky nemm extra daleko že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 to ne, ale pořád dál než já to počasí o víkendech už mě štve, jako by to ten "nahoře" dělal schválně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 no to sice jooo, ale pořád mě to nezrujnuje na nafte že :-p joo to je fakt ,potřebuju sekat zahradu a nechi to delat až to bude jak džungle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 babovky :D pocasi nepocasi ja tam proste budu ! :D at v onmode nebo v usporaku :D a pocasi hlasej normalni aspon ja doufam nemam na aute sterace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 stěrače jsou zbytečný kila na takový káře :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 no mozno sa dojdem aj ja pozriet :' kedze MYSKA ma uz odchytila pred Kauflandem v nachode :D nebolo tazke najst zelenu octaviu so slovenskymi SPZ :D snad ma s vami zoznami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 tak se pro mě situace zásadně mění takže to vypadá že tam budu nakonec na 100% ^_^ sice jen na sobotu přez den ale budu tam ;) a eště teda nevim jesi budu dávat prachy a vjíždět do vnitř, nebo jí nechám stát venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Dovnitr vsechno dovnitř :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 tak když mě dopoledne podržíš náký místo vedle sebe tak tam zajedu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 Toti nemuzu zarucit :-D ja tam budu uz dnes a asi vylitej jak beton takze nevim v jakem budu stavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 (upraveno) a dá se pak vubec dovnitř ješte dostat v sobotu, to bude vo hubu ne si udeláme kdyžak sraz na parku před :D :D a vubec nechat si držet místo od Lia, to ani za zlatý prase, vedle neho budou všechny auta vypadak jak offroudy :D Upraveno Květen 30, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 30, 2014 Sdílet Odesláno Květen 30, 2014 tak můžem si udělat dyštak VIP sraz venku a taky vybírat vstupný, třeba uděláme konkurenci musí se tam dát dostat ne, dyt tam bude nejvíc lidí v sobotu jako to je dycky všude. Já tam dorazim tak v 11, v 10 máme sraz v pardubicích na benzince u globu, kdyby chtěl jet někdo z pardubic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Hosi, ja to asi nestiham :( ...kdyby aspon odpo bylo volny ale neni no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capinoLb Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Zdravim letím směr vamberk.nebude někdo poblíž na nějaký malý srazek kávu a pokec.jedu přes hradec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 tak co kluci, potkali ste se někde u vody :D já ráno myslela že dorazím ,ale pak sem trčela 3 hodiny na veterině, takže bohužel ani na chvili se to nakonec nepovedlo, i když možná líp, když sem auto myla včera, pak sme zmokli, takže nebylo kuře uplně čistý :-/ capinoLb: přístě to chce dát asi vědět nějak dřív a někdo by se třeba ozval, nebo si měl zajet na Rozkoš ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 jojo potkaly sme se, bylo nás tam asi 6 pěknej srázek, jen jim uplně chyběla náká organizace nikdo nevěděl co se bude kdy dít a lia v noci někdo naprcal debilové ty lidi když tam jezděj v noci nalitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 no bol som tam pozriet..sice som videl dookoly vsade skodovky ale netusil som kde vas najdem :) nevadi..snad nabuduce mozme dat daky stretko na benzinke a spoznat vas...;) a co sa tyka zrazu...nvm ale keby tam boli este dake sprinty to byy bolo krajsie a aj viac ludi by doslo..a co sa tyka spytych ludi..tak ked uz na meranie sli chalpci v aute s pivom v ruke..tak to hovori za vsetko..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 no my sme se tam tak nák potkávaly, nestály sme u sebe, protože sme se tam najednou nesešli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 však můžeme domluvit nějaký termín, teda nevím kde ;) změnit třeba lokaciu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 jj vím že Lia tam nějaká baba sejmula, at žijou sociální sítě tak můžeme nějakej sraz zase domluvit, přeci jenom už je to měsíc co to bylo naposledy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 tak tak, kdypak a kdepak se slezeme? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 zase bych dal asi neděli ne? a kdy to mi je asi jedno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 souhlas s nedělí, teď jen s kterou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Za 3 týdny nebo 14 dni ale kde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 za 14 dní nemůžu v neděli, to bych mohla v sobotu, takže pokud chcete neděli, tak spíš za 3 týdny ale to mužu zatím 50/50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 tak za 3 týdny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 říkám to mám zatím 50/50, maximálně to bude bezemě ,ale to přežijete :-) takže už jen domluvit místo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.