romariooo Odesláno Říjen 30, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2009 Zjistim to a dam ti vedet....umi sehnat vse a neco je primo z Bolky... Davidku: taky bych rád měl ten kontakt na toho frajera...nikdy nevíš kdy se to muže hodit.OK? Stači to napsat do SZ a nebo Ti zavolám na mobil Kámoš scháání zadní náraznik na OII combi RS.Nebyl by náhodou k máni? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 (upraveno) Davidku: taky bych rád měl ten kontakt na toho frajera...nikdy nevíš kdy se to muže hodit.OK? Stači to napsat do SZ a nebo Ti zavolám na mobil ;) Kámoš scháání zadní náraznik na OII combi RS.Nebyl by náhodou k máni? Upraveno Listopad 8, 2009 uživatelem davidek.c 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Takhle dopadla dnesni jizda po dalnici...nekomu uletel plastovy kybl(kbelik) a mlada se uz nestihla vyhnout a odneslo to led svetlo....takze jsem uz objednal nove....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Tak to nasere Davidku ale mohlo to dopadnout daleko hůř kdyby to bylo něco těžšího :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 to je pravda,ze to mohlo dopadnout hur....ja jel pred ni Fabii a ja se stihnul vyhnout,ale ona uz nemela jam protoze v levem bylo auto....fabii jsme dnes koupili...sice starsi,ale peknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 to je pravda,ze to mohlo dopadnout hur....ja jel pred ni Fabii a ja se stihnul vyhnout,ale ona uz nemela jam protoze v levem bylo auto....fabii jsme dnes koupili...sice starsi,ale peknou :) nějaky fotečky? Jaká barva,rok? My se pořád rozhodujeme zdá pustit Zdeninu Fábku z roku 2005 a zatim to vypadá že se to pomaličku ani nevyplati prodávat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 :) nějaky fotečky? Jaká barva,rok? My se pořád rozhodujeme zdá pustit Zdeninu Fábku z roku 2005 a zatim to vypadá že se to pomaličku ani nevyplati prodávat :) Fotky jeste nemam...rok 2003,najeto 125000kmobsah 1.2htp 40kw,modra barva,predni okna v elektice,klima,palubni pc...po prvnim majiteli,servisni knizka....servis jen skoda...cena 99900kc...mlada to ma na jezdeni do prace..zitra nafotim a dam fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Modrou Fábii Junior jsme taky měli a je to slušivá barvička akorát to byl ještě suprovej motor 50kW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Modrou Fábii Junior jsme taky měli a je to slušivá barvička akorát to byl ještě suprovej motor 50kW. Dali jsme prednost servisni historii a vybave nez silnejsi motor..rikam je to jen na jezdeni do prace a na nakup...zadne zavodeni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Davidku: už máš opravené to denní svícení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Davidku: už máš opravené to denní svícení? Ahoj...svetlp je objednane od minuleho utery a jeste neprislo...takze to mam prelepene izolackou tak to vypada paradne...ted jestli to dopadne dobre,tak budu mit udelanou nivelaci na xenony za paradni cenu...bude me to delat ten borec co me delal ridici jednotku na denni sviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoj...svetlp je objednane od minuleho utery a jeste neprislo...takze to mam prelepene izolackou tak to vypada paradne...ted jestli to dopadne dobre,tak budu mit udelanou nivelaci na xenony za paradni cenu...bude me to delat ten borec co me delal ridici jednotku na denni sviceni To budeš mit od Vašy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 ne ne Vasa me ted v sobotu bude montovat na fabii sklapeci klice a DO na central....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 Tak konecne dnes po tydnu prislo svetlo....takze mam aspon co delat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 vše nej k svátku Davčo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak včerejši oběd u Romaria....nevařil...jen ohřal... vařila jeho žena a bylo to vynikajici potom dělal jako že něco dělal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Hajzléééé :lol: Makal jsem až do 21 hodin ale mám to hotové :P Tady je výsledek :P Jsem dobrej zednik ne? ;) P.S ta tabule šla strašně blbě řezat...málem jsem si uřiznul prsty Ve 13 hodin čekám na servisáka a jestli mi to nepustí do provozu tak startuj Octávku bejku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 musim uznat,že to ted vypada dobře podle toho co tam bylo......kdo ti dělal tu kotelnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Davčo tys to zdokumentoval??? ;) to je pěkný.. ...ale nikde tam nevidim makat tebe :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Davčo tys to zdokumentoval??? ;) to je pěkný.. ...ale nikde tam nevidim makat tebe :P Lasko Roman fotil,ale nechce to sem dat,aby si mně neviděla jak mně to jde od ruky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Lasko Roman fotil,ale nechce to sem dat,aby si mně neviděla jak mně to jde od ruky... tak on to možná tak dělá schválně,abych neviděla jak ti to jde a abych teda příště přijela pomoct ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 přesně si to napsala....přiště fakt musiš dorazit,aby si to viděla osobně..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Když chcete udělat kvalitní topení tak si pozvěte do baráku OII Stefany... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 nemaš na něj čislo...taky potřebuji nove topeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 nemaš na něj čislo...taky potřebuji nove topeni Ale je strašně levnej :P 900 0609 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ale je strašně levnej 900 0609 :P :D tak toho hned beru B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ale je strašně levnej 900 0609 romčo lepší levnej než levej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 romčo lepší levnej než levej :P Ale ten frajer co mi přijel dělat topení tak měl docela pěknou Octávku...dole měl asi neschváleny dodatečny světla ale co mě zarazilo tak to byli ohnilé šrouby na RZ :D B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ale ten frajer co mi přijel dělat topení tak měl docela pěknou Octávku...dole měl asi neschváleny dodatečny světla ale co mě zarazilo tak to byli ohnilé šrouby na RZ :P :D B) světla jsou homologovane a i hlikove šroubky umi rezivět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.