capulda Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Zdravím našel jsem zde pár témat na výměnu multifunkčních volantu ale ne to co potřebuji já. Tak se chci zeptat jestli mi bude pasovat volant z OII FL do OII před FL. Tedka tam mám obyč. čtyřramínko a chci si tam dávat koženej třiramínko. Tak jestli mi bude pasovat a jestli je do toho třirmínka nějakej jinej airbag než do čtyřramínek po FL. Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Vše je tu popsané; jen je třeba hledat důkladněji. ;) Např. téma Multifunkčního volantu FL+Columbus Jestli to chápu správně, tak tam máš něco takovýho a chceš tam tohle K otázce airbagů si můžeš odpovědět sám dle fotek, ohledně pasování to udělat lze. Jen záleží, co všechno na volantu máš, jak starý auto atp. a podle toho se případně mění ještě i podvolantová jednotka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
capulda Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Jo přesně takhle. Volant je bez jakkýchkoliv funkcí, takže si myslím že se podvolantová jednotka měnit nebude muset.Takže jen vyměnit kus za kus a sehnat airbag. Díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.