zabiak Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Designérské studio NOVAGUE představilo studii Erko. Petr Novák nejvíc obdivuje Škodu 110R coupé a závodní 130 RS, zkusil si tedy představit, jak by bájné erko vypadalo dnes. >>Číst dále<< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Mne se ten predek neliby... ale vubec... zadek ujde ale ten predek je na bliti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Z boku a ze zádu vypadá super. Ale předek nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 No moc rychle se tady ty novinky nesiri :( Jinak mi se to taky nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Bezva, jo gdy by ji udelali tak to by byla parada. ja ty fotos uz davno videl na chorvatskem skoda forumu a muzu rict ze jsou velice pozitivni odkazi a ze se mnoham clenum to "pacilo"! Jinak interier je ze vseho nejelpsi, proste jako by to byla ta stara eRko ale vse je zase nove. Akorat co mi troku nesedi je ta bocni partie vypada to ze by skla za B slupkem mnela jit smerem dole a ne nahoru, nejak my jedine todle kazy dojem ale predek a ostatni je supre. Jako original! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 me to spiš přijde jako alfa a remake 850 dokupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Arnost6 Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Je to zajímavé auto se zajímavým designem, opravdu obdivuji návrháře, jak dokážou skloubit starší prvky s moderním vzhledem. Velice zajímavá změna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 hele mě se to líbí :( jen škoda Tudoru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 tudor se mi líbil víc, tohle je jak zmatlanina, mysím, že by to šlo udělat líp a hezčeji, jako pokus dobrý .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Taky si myslím, kdyby se Tudor opravdu dělal, tak jsem si ho před lety vybral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.