Martin_TDi Odesláno Březen 29, 2018 Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 Já jsem ji měl jen lehce otlučenou, takže jsem ji lehce přebrousil a stříknul plničem a pak několika vrstvami sprejem. Nechtělo se mi to celé sundávat dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 29, 2018 Sdílet Odesláno Březen 29, 2018 Ja jsem ji dole měl, obrousil jsem ji a spodek nastříkal hrubou barvou na prahy, takovou krupicí a vršek černou metalízouOdesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 25, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Přátelé, dlouho jsem sem nedal žádnou novinku, tak to alespoň napravím jednou velkou. Loučím se, ač se slzou v oku s vámi v sekci Octavia I. Před vánocemi proběhla jedna nečekaná a rychlá změna, a ač jsem nechtěl opustit sekci OI a jedničku si nechat, bohužel není místo na dvě auta. Takže RSko je prodané, a do dobrých rukou, a na její místo nastoupila do služby zase černá Octavia Combi, ale třetí řady. Zůstávám tedy věrný značce i modelu, jen jsem vzhledem k okolnostem přepravy dětí přestoupil na modernější, bezpečnější a o kousek větší model. Bylo tu krásně mezi jedničkáři, ale život je změna. Přidávám foto nového miláčka, a tímto se tu s vámi loučím a přesouvám se do sekce OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Velká gratulace a ať slouží minimálně stejně dobře jak jednička. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2018 Taky gratuluji, pokrok k lepsimu proste nejde zastavit a tak ti taky preji, aby slouzila stejne dobre, jako OI ? Nebude ti chybet LPG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Pánové děkuji, určitě bude sloužit dobře, bude dostávat péči jako RSko. Konny, LPG mi ani moc chybět nebude, docela rychle se zvyká na naftu a DSG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 (upraveno) Ahaa, jsem myslel ze mas TSI ? Co mas vubec za naftu? Upraveno Prosinec 26, 2018 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Je to 2,0 TDI 110 kW s 6st. DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 To uz musi pekne jet ? Jel jsem s passatem 1.4 TSI CNG 110kw se 7st. DSG a taky to jelo moc pekne, ani se mi pak nechtelo presedat zpet do me octy ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Prosinec 26, 2018 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Pěkná Oktule, ať slouží :) jen škoda že to není opět benzín, TSi je bomba ale jestli hodně jezdíš proč ne, hlavně že jsi spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 26, 2018 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2018 Romix95 díky. Za benzín ani moc nesmutním, život je změna, přišla dobrá nabídka. Taky jsme se stěhovali a žena to má dál do práce, tak padla volba na naftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.