surfman Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Však to máš Hynku do Jaráku kousek, dáme někdy sťukec na pokec, ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 pekne pekne ted snad uz budes mit klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 6, 2013 Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 Joooo hochu do jaroměře cesta dlouhá a hlavně hrbolatá Udělej si cestu do Hradce Ty! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 prej hrbolatá... jo to jste vy plaziči :lool: Libore, taky doufám, že už bude chvíli klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Strašně se mi líbí ten černj předek, vypadá to tak přísně :) A koukám že máš ty TOUR zrcátka. Jak je v nich vidět? Moc se mi nelíbí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 vidiš to co i nechceš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Přesně jak píše Libor, vidíš i to co nechceš :lool: Já už jsem si na ně zvyknul, rozpoznáš tím poslední modely tourek a kdo je jako já zvyklý couvat podle zrcátek, tak je za ně rád. Já mám vzadu RS křídlo a stěrač, takže výhled dozadu je mizernej. A největší výhoda tourkových zrcátek je, že mají nelakovanou spodní část, takže drobné šrámky nejdou hned do laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Kua taky mi ty zrcátka přišly nějaký divný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Ahoj Pepíno.Psal jsem Ti dvě SZ ale odpověd zatím žádná.Můžeš se mi prosím ozvat.Díky,Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 pěkná oktávečka, s černou maskou je to pecička a to mytí v Jaru je super, jen mě štve že si človek nemůže tu vodu zastavit a znova pustit :( nebo se mi to zatím ješte nepodařilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak abych to tu trochu oprášil, přidám pár novinek, aby to nevypadalo, že se flákám Proběhlo barvení třmenů, barva kovářská černá a nápisy Škoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 takovemale brzdičky :) pěkne jsi si pohral i s napisem asi nejde moc videt co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 No taky proběhlo opožděné jarní mokré čištění interiéru...a to blátíčko, který zůstalo v nádobce vysavače, no prostě humus ...ale autí zase krásně voní čistotou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Tak to vypadá hodně dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 takovemale brzdičky :) pěkne jsi si pohral i s napisem asi nejde moc videt co ? ...hele malý, ale statečný no nápis moc vidět není, chtěl jsem ho dát na tu zkosenou hranu, jenže menší velikost samolepky prý nejde vyrobit a tato je na tu hranu velká...musím to nějak vymyslet Další úpravička...docela se mi povedla (se musím pochválit ) Starý znak se vyříznul, zavařil, zatmelil a přebrousil (fuj, ručičky bolely), no a pak jsem plast "nalakoval" černou matnou folií a osadil novým znáčkem. Minulý týden proběhla výměna repráčků a místo papíráků se do dveří usadily tyhle kousky : a samozřejmě se dělalo i tlumení. Netroufnul jsem si sám, tak jsem to svěřil do rukou jednoho šikovnýho človíčka v Náchodě (www.hifi-car.cz) a jsem spokojenej. Foto před a po dodám, až mi ho doručí mistr montáže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 krásný čím jsi dělal ty nápisy a vyfoť tu pixlu s barvou moooc se mi to líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) jo a taky začínám být postiženej údržbou vozítka ... nákup v KIKU a sasanky jsem koupil u nás za hubičku. Dodo36 : hele barva je normálně Alkyton, odstín kovářská černá, perfektně to kryje a je to na komínový truby, tak je to i tepelně odolný a koupíš to v barvách, v OBI a tak... a nápisy jsou samolepky, jukni na www.autolepky.cz, dělaj samolepky i pro club a můžu doporučit, velmi profesionální přístup. Ještě jsem opravil mikrospínač v zámku dveří u řidiče, zlobilo osvětlení a zobrazení na maxidotu...oprava za 45,- a 30 minut práce, no a zase to chodí jak má. Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Vidím že jsi nespal na vavřínech, dobrá práce, jen tak dál :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Dík Konny, jinak já spím na molitanu a ne na vavřínech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 jenom nerozumím tomu, co si komu udělal, že máš tolik smůli na auta. Jinak pěkná jedničková oktávie, díky tomu že je černá tak se k tomu hodí i ochrané lišty. a natřít třmeny bys mě mohl taky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 hele to si říkám taky s tou smůlou, ale nevím, někdo mi ji asi nepřeje jinak barva na třmeny zbyla, máš garáž? můžem se na to vrhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 tak bych do toho nejradši kop...dneska se vrátím z rachoty, těším se, jak se ještě pustím do očisty octičky a co nevidím, nějaký vypatlaný hovado mi zanechalo pozdrav u levýho zadního světla ... ach jo, ale vypadá to, že by to mohlo jít PDR vytáhnout, tak uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 To si děláš kozy!!! Vytáhnout to pujde.Mám borce z Librantic co to děla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Zdravím tě Romane, taky doufám, že to půjde vytáhnout, lak poškozenej není a hrany tam taky nejsou, ale sere mě to neskutečně to teda jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Lidi jsou fakt hovada , ale vytáhnout to půjde 100% ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 jo to pujde PDR metodou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Srpen 31, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 To si dopad ještě dobře. Mě někdo kopnul do boku u víčka nádrže tak že my rupnul lak.Ale jsou to kury ty lidi.Chytit je při činu tak mám ruce od krve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2013 Svačinkář : jjo, bereš mi slova z úst, bohužel to nemám první zářez od idiotů kolem nás... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Tak jsem konečně sebral odvahu, a pustil se do výměny ručiček, co se mi asi 2 měsíce válely doma. Nakonec to nebylo tak hrozný a hotovo bylo za půl hoďky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.