Milhauzz-zichmi Odesláno Duben 16, 2014 Sdílet Odesláno Duben 16, 2014 zdravím vás, dnes za jízdy mi přestal ukazovat tachometr, zbláznil se palivoměr a auto začalo v nízkých otáčkách cukat...narazil jsem na pojistku č. 7 která byla prasklá, po výměně jsem otočil klíčem do polohy kontrolek a praskla zase :'( Nevěděli by jste někdo nějaké řešení? Nesetkal jste se s tím někdo už? Díky všem za odpovědi.... Octavia r.v.99, 1.9TDI, 66kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 jedině kontrola kabeláže podle DP je pojistka č.7 couvací světla a pomoc při parkování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milhauzz-zichmi Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 díky jednoduše, včera jsem nad tím laboroval a u čidla rychloměru byl kousnutý drátek, vypojil jsem, předělal a už vše jde tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 23, 2017 Sdílet Odesláno Leden 23, 2017 Mám podobnou závadu. Jak bylo na začátku ledna těch -20°C tak jsem asi po týdnu sednul do auta a najednou nešel tachometr, nejde denní počítadlo, palivoměr si dělá co chce a v nízkých otáčkách auto cuká. Zkontroloval jsem kabeláž u snímače tachometru - OK Diagnostika až po nějaké době napsala jednorázově 00625 - signál rychlosti - nevěrohodný signál. Po vymazání již chyba nenaskočila. Koupil jsem nový originální snímač (čidlo) ale stále nefunguje. Po přečtení tohoto příspěvku jsem zkontroloval pojistky - OK Zkoušel jsem diagnostikou v přístrojích měřené hodnoty a ani tam se km nezobrazují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Leden 28, 2017 Sdílet Odesláno Leden 28, 2017 Dneska jsem rozdělal auto a šel po drátech a přece. Závada odstraněna: přerušený drát ve svazku nad startérem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hrasnak Odesláno Červenec 29, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2017 díky jednoduše, včera jsem nad tím laboroval a u čidla rychloměru byl kousnutý drátek, vypojil jsem, předělal a už vše jde tak jak má :palec: Ahoj, prosimtě kde je umístěno to čidlo? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.