Troupis Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdravim pánové mam prosbičku. Auto mi hlásilo prasklou žárovku (potkávací přední levá) jakmile jsem vyndal žárovku byla zdála jse mi dobrá. Tož nandal jsem jí zpět a bylo po problému.Po pár dnech ovšem to samé akorát na levém světle. Tak následovala diagnostika kde bylo psáno zkrat na kostru tak nevím co se kde děje (tedy nejspíše nějáký drát u nějáke sběrnice k řídící jednotce). A dnes prozměnu levé zadni brzdove světlo též hláška zkrat na kostru. nesetkal jste se s tímto problŕmem někdo? Mam octavia 2 rv 2005 BJB, 19 td, 77kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 napis číslo zavady,urco ti pak odobrnici lip poradi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Troupis Odesláno Duben 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 oukej jakmile se závada projeví napíši více neulozil sem si ulozit vypis z diagnostiky (a pokud si dobře pamatuji zavada 0010 jestli je to možné :-D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 dělali to spíš bcm OII FL u 2005 to nedělalo nedělalo se něco s elektrikou (jednotkou bsg) že by se nedocvakl konektor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 netečeti někde voda do interiéru?teď jsem viděl jednu takovou OII... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Troupis Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 kdepak bsg jednotku sem nemenil (i kdyz jednou bych chtel ) a ani sem na ni nesahal. O vode v interieru taky nevim i kdyz to bych se musel asi lepe podivat a mel bych hledat nejake konkterni místo, kde by mohlo zatékat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.