Přejít na obsah

Moje nová "sněhurka"

Doporučené příspěvky

Ahoj clubáci,

skoro po roce co mi ukradli mou černou oktu 2.0 tdi dsg (MR2007), jsem si včera pořídil mladší sestřičku 1.6 TDI DSG v krásné bílé barvě.

Až se trochu víc zžijeme, udělám pár lehkých designových úprav (folie, maska, mračítka, nové loga a samozřejmě kola :-))

Trochu info o výbavě:

Škoda Octavia II Combi Ambiente 1.6 TDI 77KW MR2010

Multifunkční volant

6 x airbag

4 x el. okna

Dešťový senzor

7º DSG

Park. senzor vzadu

Xeny

Doufám, že si ji užiju déle než její předchůdkyni. A užijeme si společně spousty šťastných kilometrů.

Lukyn

PS: přikládám na rychlo jen pár fotek, později dodám další a i s úpravami :-)

post-20983-0-97471000-1398325991_thumb.jpg

post-20983-0-10890900-1398326084_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nie, to nie su xenony, ale klasicke halogeny v cocke. Xenony FL maju hlavne natacanie do stran, co je vidiet uz na prvy pohlad a ked to je origo, tak na narazniku su ostreky svetiel...nehovoriac o nivelacii, co je automaticky naklon svetiel podla zatazenia naprav (cize v palubovke by si nemal manualne ovladanie sklonu svetiel, co ty tam mas). A okrem toho, staci pozriet zozadu svetla a hned uvidis, ze tam neni vybojka, ale ziarovka H7.

Isiel by som za predajcom a nakopal ho do prdele, ak ti tvrdil, ze su to xenony :wallbash:

P.S: kazdopadne halogeny v cocke su uplne postacujuce, ak mas dobre ziarovky :palec: ...ale za taketo zavadzanie by si dotycny zasluzil nafackovat.

Odkaz ke komentáři

No neboj, že jsem na to nemyslel. Narážek typu, seš neponaučitelnej a stejně ti to zas ukradnou jsem od včerejška slyšel nezpočet. Koukal jsem i po jiných značkách, ale okta je holt okta :prcprc:

Taky už nebude jen tak stát před barákem a bude lépe zabezpečená.

jinak díky za přání :palec:

Odkaz ke komentáři

Ahoj! Jak jsem bílou nikdy neměl rád, tak musím uznat, že Octávce ta barva moc sluší! K čemu slouží na MF volantu v pravo tlačítko s tím kolečkem?? Já tam mám tlačítko telefonu..

Jinak si zkontroluj, jestli tam fakt nemáš dodělané ty HID xenony. V provozu je to prasárna..

Odkaz ke komentáři

Díky za přání pánové,

Má najeto 128K, bíla s modrou RS jsou na oktě asi nejvíc slušivý barvy.

Bohužel teď řeším nepříjemnou věc a to je cukání při rozjezdu. Zatím to vypadá na špatný spojky v DSG, tak jsem zvědav jak to dopadne...

Držte palce.

Odkaz ke komentáři

JJ jsou v hajzlu spojky a asi i mechatronika. Ještě jsme zjistili, že s tím to auto mělo problémy skoro od výroby. Už to bylo asi 3x opravovaný a jednou dokonce měněný v autorizovaném servisu. No holt špatnej kus... Dneska jsem řešil reklamaci a naštěstí mi v bazaru řekli, že mi vrátěj prachy.

Moc dlouho sem si jí neužil, ale nedá se nic dělat. No budu hledat dát.

Zase vám sem potom hodim nějaký fotečky.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kilometry a servisní historie sedí, pokud nenarazim na nějaký háček, bude moje :-)

Teď mi odpověděl bazarista, že ji mam do soboty rezervovanou.

:-) jj tentokrat i s xenony ;-)

Už jsem zas jak malé dětsko, hlavně se neunahlit nebo nepřehlédnout nějakou pastičku...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...