Zivosek Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli jdou bez problemu vymenit zadni svetla na OII (sedan) za faceliftove, tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/zadni-svetla/skoda-octavia-08-sedan-zadni-svetlo-facelift-original-leve-id:107.eshop Pisou tady, ze pasuje také na typ Škoda Octavia II, ale chtel bych si to tady potvrdit :). Jde mi hlavne o tu plastovou patici se zarovkama jestli tam jde normalne zacvaknout. Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 sedí bez problému ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Super, diky jen jestli mas jeste zkusenosti, mohl bys mi nejak strucne popsat jak je vymontovat? Videl jsem na tom obrazku ze tam jsou zezadu nejake ctyri sroubky, drzi to jen na nich? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Pozor na odrazky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 jj jen ty 4 šrouby.. jinak je ideální aspon částečně demontovat boční výplně v kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Pozor na odrazky! Co myslis s odrazkama? Hydraulik: Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Ze fl svetla nemaji odrazky,takze je musis poresit jinak Facelift je ma na narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 (upraveno) FL světla nemají ve světlech odrazky, takže je musíš mít v nárazníku, ale podle avataru to vypadá, že máš RSo a tak je to v pohodě ;) edit: kadlec mě předběhl Upraveno Duben 24, 2014 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Jojo mam RSku, prave se mi nelibi ze tam jsou jakoby 4 ty odrazky, takhle budou jen na narazniku a to svetlo samotne je bez te odrazky takove hezci :) proste jako na face RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Duben 24, 2014 Sdílet Odesláno Duben 24, 2014 Už jsem ty světla měnil, tak ti můžu když tak potom v neděli, jestli přijedeš poradit nebo názorně ukázat .-) Nic to není a vypadá to parádně :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Už jsem ty světla měnil, tak ti můžu když tak potom v neděli, jestli přijedeš poradit nebo názorně ukázat .-) Nic to není a vypadá to parádně :-)Tak jo to by bylo super, diky :) zkusim to nejdriv sam a kdybych s tim mel nejaky problem tak pockam do nedele ;) nejvetsi problem vidim asi v tom demontovani vyplne kufru, ale treba to pujde, uvidime. Vcera jsem je objednal tak prijdou stejne az pristi tyden. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Cau u sedanu jak mam i ja tak jak otevres kufr tak u svetel zevnitr na obou stranach jsou hacky na sitovy program nekomu drzi na kriz.sroubu nebo torxu,ten vysroubujes,oddelas ten koberec na te strane kde mas ty svetla a jsou tam 4ks matek tusim klic c9 ty matky povolis,vytahnes svetlo das nove,pritahnes matky zadelas koberec a zasroubujes zpet ty drzaky na sitovej program ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Cau u sedanu jak mam i ja tak jak otevres kufr tak u svetel zevnitr na obou stranach jsou hacky na sitovy program nekomu drzi na kriz.sroubu nebo torxu,ten vysroubujes,oddelas ten koberec na te strane kde mas ty svetla a jsou tam 4ks matek tusim klic c9 ty matky povolis,vytahnes svetlo das nove,pritahnes matky zadelas koberec a zasroubujes zpet ty drzaky na sitovej program ;) Tak ted uz to musim zvladnout, diky moc za detailni popis zitra by mi mely prijit, tak pak hodim foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 budes to mit pecka!Bude to fakt hezci!Kdyby neco nebydlim daleko nebo Honza tak se muzes stavit ale urcite nato prijdes jak otevres kufr! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Ja sem neoddelaval ani koberec, ale v pohode se k matkám dostaneš v otvoru u světel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.