Přejít na obsah

Výměna zadních světel za FL

Doporučené příspěvky

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli jdou bez problemu vymenit zadni svetla na OII (sedan) za faceliftove, tyto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/zadni-svetla/skoda-octavia-08-sedan-zadni-svetlo-facelift-original-leve-id:107.eshop

Pisou tady, ze pasuje také na typ Škoda Octavia II, ale chtel bych si to tady potvrdit :).

Jde mi hlavne o tu plastovou patici se zarovkama jestli tam jde normalne zacvaknout.

Diky moc.

Odkaz ke komentáři

Už jsem ty světla měnil, tak ti můžu když tak potom v neděli, jestli přijedeš poradit nebo názorně ukázat .-) Nic to není a vypadá to parádně :-)

Tak jo to by bylo super, diky :) zkusim to nejdriv sam a kdybych s tim mel nejaky problem tak pockam do nedele ;) nejvetsi problem vidim asi v tom demontovani vyplne kufru, ale treba to pujde, uvidime. Vcera jsem je objednal tak prijdou stejne az pristi tyden.
Odkaz ke komentáři

Cau u sedanu jak mam i ja tak jak otevres kufr tak u svetel zevnitr na obou stranach jsou hacky na sitovy program nekomu drzi na kriz.sroubu nebo torxu,ten vysroubujes,oddelas ten koberec na te strane kde mas ty svetla a jsou tam 4ks matek tusim klic c9 ty matky povolis,vytahnes svetlo das nove,pritahnes matky zadelas koberec a zasroubujes zpet ty drzaky na sitovej program ;)

Odkaz ke komentáři

Cau u sedanu jak mam i ja tak jak otevres kufr tak u svetel zevnitr na obou stranach jsou hacky na sitovy program nekomu drzi na kriz.sroubu nebo torxu,ten vysroubujes,oddelas ten koberec na te strane kde mas ty svetla a jsou tam 4ks matek tusim klic c9 ty matky povolis,vytahnes svetlo das nove,pritahnes matky zadelas koberec a zasroubujes zpet ty drzaky na sitovej program ;)

Tak ted uz to musim zvladnout, diky moc za detailni popis :palec: zitra by mi mely prijit, tak pak hodim foto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...