Luky-Punky Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Ahoj hledal jsem toto téma ale nenašel. Chci tedy zeptat jestli bych mohl dát řj. z AUQ do AUM ? Je problém to nějak spárovat nebo přizpůsobit? Díky Lukáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky-Punky Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Dík za rady už je to vyřešené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Nelze předpokládat že na jakoukoliv otázku se najde někdo kdo bude vědět, ale pokud jsi to vyřešil, tak by jsi se mohl podělit o výsledek .. to je totiž účelem fóra .. sdílení informací .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Termiks Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Já tedy nevím jestli nebudu kecat nesmysly, ale když jsem byl na čipu, tak nastal problém s řídící jednotkou (nebudu to rozebírat) a sháněli jsme novou. Tak pán co mi to čipoval vůbec neřešil kód motoru, ale pouze paměť řídící jednotky... Nevím jestli si to pamatuji přesně, ale mám pocit, že sháněl řídící jednotku s 1MB pamětí pro 1.8t a kód motoru ho nezajímal. Když jí sehnal tak jen zkopíroval data z originál jednotky a přehrál do nové a až po tom proběhl čip...Pokud kecám tak mě někdo opravte.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.