rosko Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Ahojte. Mam taky problem s dazdovym senzorom a dovieranim okien. Problem spociva v tom, ze tuto funkciu musim zakazdym zapinat skor nez zamknem auto. Preco neni tato funkcia zapnuta stale. Preco, ked ju ativujem a zamknem auto, ak znovu auto odomknem, tak sa tato funkcia zase vypne ? Inak ak je funkcia zapnuta a zacne prsat, tak funguje spravne. Na manzelkynej octavii je to stale zapnute a preto mi je to divne :-) Moja Octavia2 1.8tsi a manzelkyna Octavia2 1.4tsi.(asi o rok novsia) Dakujem za pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 moje 1.2 TSi a funguje stale ... musis si to nechat aktivovat pres diagnostiku, pak to budes mit natrvalo, nekde se to tu uz resilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Taky jsem musel diagnostikou zapnout nastaveni na trvalo, protoze me to vytacelo to vzdy aktivovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rosko Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Ok, dakujem. Poprosim v servise :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.