Laurin Klement Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 cau, v posledni dobe mi pri prejezdu horizontu (napriklad vyjezd do kopce z garaze) neco lupe v zadni casti. Deje se to vzdy, kdyz je zadek o cca 20cm niz, nez predek a v drtive vetsine kdyz couvam - vlastne kdyz je stred auta na hrane horizontu a "prehupuje" se. Lupani mi prijde, ze se lyne od zadnich sedacek a nad sedackama, jak jsou airbagy, tady ale vse naprosto perfektne drzi a nevydava zadny zvuky ani na omak. Myslel jsem si, ze to jsou gumy u toho plastu na prahu, ale je to i slyset jakoby ze stresniho tapecu. Neni to na jednom miste a spatne se to presneji identfikuje. Je to slyset jenom kdyz mam vypnuty radio. Kdyz je horko, tak je to v pohode. Nesetkal jste se s tim nekdo? Diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Zkus natřít těsnící gumy silikonovym olejem. Taky jsem měl různé pazvuky. A jak jsem to udělal-klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ty jsem natrel, pravda, ze ne moc, ale zkusim to jeste. Je treba ocistit cast keroserie, jak se ta guma dotyka nebo ciste jen ty gumy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Zkus horni plastovej kryt kufru. Obcas se to kazi u tretiho brzdovyho svetla. Pripadne pokud mas vzadu sklopnou loketku, tak ty plasty co jsou videt, kdyz ji sklopis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 diky, na ten kryt mrknu. Ta loketka vydava nejaky nezdravy zvuky, pravda, ale kdyz jsem ji mel sklopenou a nehybala se tedy, tak se nic nezmenilo, z toho usuzuju, ze to ta loketka neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Ty jsem natrel, pravda, ze ne moc, ale zkusim to jeste. Je treba ocistit cast keroserie, jak se ta guma dotyka nebo ciste jen ty gumy? já natřel jen ty gumy. Ty co jsou na dveřích i na kastli a klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 tak jsem natrel ty tesnici gumy a delalo to porad. Pak jsem ciste nahodou pritlacil ten konec zadnich dveri a udelaly divnej zvuk. Natrel jsem je komplet i v profilu jakoby zvenci (guma se ohyba ven) + jsem vzal gumy na zadnich dverich u B sloupku + komplet poradne gumy na 5. dverich - strasnej bordel tam byl, hlavne u toho brzdovyho svetla. Prakticky jsem chodil kolem auta a tlacil do dveri. Ted je ticho i na polni ceste :) Diky vsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 tak jsem natrel ty tesnici gumy a delalo to porad. Pak jsem ciste nahodou pritlacil ten konec zadnich dveri a udelaly divnej zvuk. Natrel jsem je komplet i v profilu jakoby zvenci (guma se ohyba ven) + jsem vzal gumy na zadnich dverich u B sloupku + komplet poradne gumy na 5. dverich - strasnej bordel tam byl, hlavne u toho brzdovyho svetla. Prakticky jsem chodil kolem auta a tlacil do dveri. Ted je ticho i na polni ceste :) Diky vsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Tak tak, on se chytá solidní bordel jakoby mezi těma gumama, když se odhrne ta viditelná "vrstva". Tam v těch žlábkách se dají najít slušný věci. Mě se nejlépe osvědčilo vzít malý, ale hrubší malířský šteteček s čističem. Pro následné ošetření nejlíp poslouží klasický kosmetický tyčinky do uší. Jde o to dostat se všude. Čistil jsem to APCčkem od Dodo a potom ošetřil Auto Finesse Trim Dressingem. Občas je také dobré zkontrolovat, jestli není těsnící guma vyskočená z těch malých plastových úchytů, pomocí kterých je přichycená ke karoserii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 jj presne :) tim, jak je profilovana ta guma, tak to tam bylo jak na zahradce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.