Přejít na obsah

Lupání v zadní části interiéru

Doporučené příspěvky

cau, v posledni dobe mi pri prejezdu horizontu (napriklad vyjezd do kopce z garaze) neco lupe v zadni casti. Deje se to vzdy, kdyz je zadek o cca 20cm niz, nez predek a v drtive vetsine kdyz couvam - vlastne kdyz je stred auta na hrane horizontu a "prehupuje" se. Lupani mi prijde, ze se lyne od zadnich sedacek a nad sedackama, jak jsou airbagy, tady ale vse naprosto perfektne drzi a nevydava zadny zvuky ani na omak. Myslel jsem si, ze to jsou gumy u toho plastu na prahu, ale je to i slyset jakoby ze stresniho tapecu. Neni to na jednom miste a spatne se to presneji identfikuje. Je to slyset jenom kdyz mam vypnuty radio. Kdyz je horko, tak je to v pohode. Nesetkal jste se s tim nekdo? Diky.

Odkaz ke komentáři

tak jsem natrel ty tesnici gumy a delalo to porad. Pak jsem ciste nahodou pritlacil ten konec zadnich dveri a udelaly divnej zvuk. Natrel jsem je komplet i v profilu jakoby zvenci (guma se ohyba ven) + jsem vzal gumy na zadnich dverich u B sloupku + komplet poradne gumy na 5. dverich - strasnej bordel tam byl, hlavne u toho brzdovyho svetla. Prakticky jsem chodil kolem auta a tlacil do dveri. Ted je ticho i na polni ceste :)

Diky vsem :)

post-23091-0-70091800-1399486145_thumb.png

Odkaz ke komentáři

tak jsem natrel ty tesnici gumy a delalo to porad. Pak jsem ciste nahodou pritlacil ten konec zadnich dveri a udelaly divnej zvuk. Natrel jsem je komplet i v profilu jakoby zvenci (guma se ohyba ven) + jsem vzal gumy na zadnich dverich u B sloupku + komplet poradne gumy na 5. dverich - strasnej bordel tam byl, hlavne u toho brzdovyho svetla. Prakticky jsem chodil kolem auta a tlacil do dveri. Ted je ticho i na polni ceste :)

Diky vsem :)

:palec:

Odkaz ke komentáři

Tak tak, on se chytá solidní bordel jakoby mezi těma gumama, když se odhrne ta viditelná "vrstva". Tam v těch žlábkách se dají najít slušný věci. Mě se nejlépe osvědčilo vzít malý, ale hrubší malířský šteteček s čističem. Pro následné ošetření nejlíp poslouží klasický kosmetický tyčinky do uší. Jde o to dostat se všude. Čistil jsem to APCčkem od Dodo a potom ošetřil Auto Finesse Trim Dressingem. Občas je také dobré zkontrolovat, jestli není těsnící guma vyskočená z těch malých plastových úchytů, pomocí kterých je přichycená ke karoserii.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...