Přejít na obsah

sportovní pruziny prosím o rychlou pomoc

Berry-

Doporučené příspěvky

Chlapi potřebuji nutné poradit. Koupil jsem sportovní pružiny Ta technix a měním i tlumiče (sériov). Mam ale problém, sundal jsem přední tlumiče a pružina mi nesedí do horního uložení (ložiska). To lozisko na originální pružině jde dovnitř pruziny kdežto na TA Technix sedí pouze na hraně (pružina je úzka). Nedává se jiné uložení?

Moc děkuji

Odkaz ke komentáři

Foto můžu poslat odpoledne.Zadní pruziny lze bez problémů nasadit, Sice jsou o dost kratší než původní ale alespoň sedí. Přední pružiny mi v misce tlumiče sedí ale nahoře mi ta pružina sedí na hraně ložiska. Navíc ta přední pružina je krátká natolik ze po sesroubovani je volná. Nemáš foto jak auto vypadá po snížení? O kolik to šlo dolů?

Odkaz ke komentáři

A ty přední pružiny jsi měl jako já na druhém obrázku? Nebo byly pouze oprene o vrchní část misky?

Mel jsi to nasazené takhle? Stejně mi ta pružina přijde krátká. Ta vrchní miska přijde nasroubovat na tlumič a bude tam ještě mezera jak prase. Máš teda někde tu fotku auta po montáži pružin?

post-18225-0-31059300-1400096643_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nie moje pruhy nemali zábrus ,toto zabrúsene má smerovať hore a nato išiel ešte nejaký doraz alebo prisposobené ložisko treba pozrieť na Google podvozok Ta Technix -fotky ako to vyzerá aj s tlmičmi a budeš múdrejší.Ak sa ti to nepodarí zložiť tak sa na to vybodni a kúp Low tec znížené pružiny z origo tlmičmi a hotovo :beer:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...