Přejít na obsah

Vínová Laurina


Doporučené příspěvky

Čágo,

 

tak po třech letech drncání v RS jsem se rozhodl si koupit něco pohodlnějšího :-) Asi po dvouměsíčním vybírání a přebírání jsem si nakonec přivezl tuhle krásku, je to 1.8 TSI ve výbavě Laurin & Klement.

Nějaké zvláštní úpravy dělat už nehodlám... vyřádil jsem se na "eReSe" :-D

Jediné co mam v planu jsou folie na okna ( nesnáším, když je do auta vidět jak do výlohy), vyměnit obyč žárovky za ledky a jelikož jsem trochu náročnější posluchač hudby, tak ješte dokoupit procesor se zesilovačem a nějaký menší woofer do kufru... né že by original SOUND SYSTEM od škody byl úplně na nic, ale není to prostě ono... :-)

 

S předchozím autem jsem soutěžil (celkem úspěšně) v dB Drag a Easca ČR v maximálním akustickém tlaku aparatury a auto dostávalo celkem na pr*el, tak teď jsem celkem navážkách jestli opět soutěžit, nebo ne... :-D

 

Jinak tady pár fotek zatím foceno jen před barákem, po renovaci laku (předchozí majitel znal bohužel asi jen automyčku) nafotím nějaké lepší foto...

 

 

 

post-37522-0-33425600-1399718407_thumb.jpg

post-37522-0-59516600-1399718420_thumb.jpg

post-37522-0-47547500-1399718434_thumb.jpg

post-37522-0-31944100-1399718445_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi nás :pivo:

 

Autíčko moc chválím - na rozdíl od RS je L&K můj šálek čaje, motor parádní, vypadá moc hezky :palec: Jediné, co bych asi zvolil jinak, je interiér - asi bych praktičnost (a dle všeho i kvalitu) obětoval za úžasnou světlou barvu :) Ale to už je detail.

 

Jinak s tím ozvučením souhlasím, sice ne v těch basech, ty hudbu v žádném případě netvoří, to je dobré leda tak pro randál, ale obecně souhlas v tom, že originální ozvučení, ani SS, nestojí za moc a kdo chce opravdu kvalitní poslech, musí se trošku snažit :)

 

Tak ať slouží!

Odkaz ke komentáři

no svetlej interiel jsem mel prave v RS a nedalo se to udrzet ciste dyl jak tyden, tak proto jsem vybiral cerny :-) u SS u octavie me mrzi, ze nema moznost casovek u SS za 100 000 bych to bral jako zaklad, ale tak to vyresi procesor, ale co me zklamalo jsou vyskove roproduktory... maly rozsah a chrceni v nekterych pasazich... :-)

Odkaz ke komentáři

Boooger: po ekonomicke strance bude servis benzinu urcite na tom lepe :) ... a da se jezdit i docela za slusnou spotrebu aniz bys brzdil provoz ... napr. ma spotreba zde (ano je to 1.2 TSI, ale dostal jsem se dle palubaku o 1 litr min nez dle papiru, verim, ze nemas-li tezkou nohu zbytecne, tak vsude na TSI motorech snizis spotrebu - ikdyz u 1.8 TSI ta tezka noha urcite laka :D)

 

https://www.youtube.com/watch?v=StV-CAzLvMU

Odkaz ke komentáři

Je to samozřejmě každého věc, ale při ročním nájezdu 30 tis. Km a více se rozdíl teprve nuluje - do toho nájezdu se 100% vyplácí benzin.

Důvodem je nižší pořizovací cena a menší servisní náročnost. Při dnes už ne tak moc rozdílné spotřebě se většinou diesel nevyplatí.

Například u nás ve firmě většinu vozů tvoří TSI morory - pro povahu práce máme v průměru roční nájezd také pouze kolem 30 tis. Km a diesely se zkrátka nevyplatí.. ;)

Odkaz ke komentáři

Jasne, u noveho auta to asi chapu. Ja mel rozpočet, a požadavek na nájezd km. Tudíž pořizovací cena by byla stejná. S 1,8 tsi jsem jezdil za 7,2 a to jsem se hodne snazil. S 2.0 tdi jedu za 4,5 - 5l. Stejnou trasu. Vim, že mám vyšší náklady na servis, ale mesíčně šetřím cca 1500Kč na pohonných hmotách... Hodně dlouho jsem se rozmýšlel, ale nakonec vyhrál opět traktor :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...