StanoCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 zdravim, chtel bych se zeptat, jestli je treba realny nejak softwarove predelat tu kameru ktera snima dopravni znacky na kameru ktera by nahravala dopravni situaci a popripade uklada primo data do columbuse na HDD? Jen me to tak napadlo jelikoz bych tohle preferoval nez pak nekde od ty koupeny kamery vymyslet vedeni kabelu. diky moc za rady a treba i za nejaky linky co koupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 No taky jsem si říkal, že by to bylo perfektní. Ale na jiném foru někdo říkal, že ta kamera na to nemá dostatečné rozlišení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 jaj, skoda. no zkusim jeste napsat primo do Škodovky co na to odepisou, pak to sem hodim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
StanoCZ Odesláno Květen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Vyjadreni Škodovky: Děkujeme za Váš dotaz a zájem o ŠKODA originální příslušenství. Autokamera nikdy nebyla pro účel, na který se ptáte, testována. Z tohoto důvodu Vám nemůžeme poskytnout informaci, zda je toto s kamerou možné. Kvůli zachování záručních podmínek nedoporučujeme zasahovat do softwarového vybavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boban1108 Odesláno Květen 17, 2014 Sdílet Odesláno Květen 17, 2014 No to je odpověď, která se dala od Škodovky čekat. Ale oni nepíší přímo, že to nejde, oni píší, že to nebylo testováno. Trochu prostoru tam dle mě zbývá, že by to šlo. Ale dle mě spíše, než na to někdo přijde, tak by to mohlo být součástí nového firmwaru Škodovky a tím pádem i dodělání za příplatek. Ale koneckonců proč ne, že. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.