Přejít na obsah

Výměna budíků - potřebuju poradit

Dragole

Doporučené příspěvky

prosím o rady pro výměnu budíků bez maxi dotu za budíky z maxi dotem. Jedná se o OII RS TDI rok 2006. Potřeboval bych vědět jestli ty původní půjdou vyměnit za ty, které nabízí skodateile.

Co vše je k tomu třeba? jaký program? stačil by vag-com?. Slyšel jsem, že je nutné mít pin původních budíků, jak ho zjistit? předem děkuji

Odkaz ke komentáři
Vagem to nejde.SuperVag nebo VAS.

Jinak pokud máš 2006 a RS budíky 2008,tedy Facit,tak ti to nepůjde

no to je pro mě docela dost důležitá informace! a že se tak blbě zeptám, co znamená to Facit, a jak to poznám, že jsou facit. Jak jsem říkal auto je RS TDI r 2006 ale bez maxíku. Tak tedy jaké budíky z maxíkem tam budou fungovat?

Odkaz ke komentáři

Půjde :)

Budíky z MR2008 pokud mají PIN na sobě nalepený půjdou(nebo nemají a nejsou fazitové - to zjistíš podle čísla dílu a pak musíš za někým kdo dokáže PIN vyčíst)....ty druhé bez PINu a fazitové podle čísla dílu jen zamáčknout slzu a poslat dál

Člověka s Vagem navedu i po telefonu...i s ním nastavím znovu ESPčko.

Odkaz ke komentáři

díky ferdo, rád využiju tvé služby pokud dojde k případu :) , i když by to bylo docela komplikované i po telefonu. Ono se totiž nejedá o mé auto, ale o auto jednoho kamaráda, který neumí česky ani muk. No a tady ve Španělsku na fóru (www.octaviaclub.es) nemáme žádného odborníka na tydlety věci. Holt si koupil RS v roce 2006 a tehdy se nedodávaly maxíky v základu, smůla.

Teď konkrétněji, jednalo by se o tento panel přístrojů. Nevím jestli je fazitový nebo ne, ale je dodáván s PINem (loginem).

Ten by fungoval?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...