burek Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 zdravim, nemohl by tu nekdo napsat presny navod jak zmerit vykon vagem ? jakej kanal , jestlo motorovka atd.... dikec moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 udelas si log ve vagu na dlouhym useku silnici hlavne aby tam nebyli prevyseni, ten log udelej na treti rychlostni stupen od nejnizsich otacek do nejvyssich, kanali ve vagu 5 a 6 v motorovy jednotce, das merit rozjedes tu trojku co nejvetsi otacky a pak vyradis a bez brzdeni nechas padnou rychlost na cca 50-60 a vypnes log a pak to nahrajes do toho Kpoweru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2009 (upraveno) diky moc uz to fakci.... tak na motoru ALH a trysky sprint 764 mam 92KW a kroutak 250NM.mozna by jsem nameril vic poprve jsem nameril 76KW takze hodnoty jsou orientacni. Upraveno Prosinec 27, 2009 uživatelem burek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Leden 12, 2010 Sdílet Odesláno Leden 12, 2010 diky moc uz to fakci.... tak na motoru ALH a trysky sprint 764 mam 92KW a kroutak 250NM.mozna by jsem nameril vic poprve jsem nameril 76KW takze hodnoty jsou orientacni. To je hezký..a to máš s chipem nebo bez??já mám na AGR 92kw a 320 nm kroutak...chip od TDIFun...a žádne černej kouř... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 To je hezký..a to máš s chipem nebo bez??já mám na AGR 92kw a 320 nm kroutak...chip od TDIFun...a žádne černej kouř... To mě chcete říct,že máte takový výkon na octavii TDI z 66kw na 92??Sem slyšel,že motor AGR nejde chipovat???Jen ALH,né??Bo jak tedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 14, 2010 Sdílet Odesláno Leden 14, 2010 samozřejmě že jde chipovat, ale u agr nejde po kabelu.. musí se vytáhnout jednotka a přehrát software v programatoru.. pokud dáš i jiné trysky, bude výkon ještě větší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 mam tam jen tryasky sprint 764 , u agr se musi pajet... jak pise milhausek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 nemusi huml ti nepajel?me rikal ze na AGR se musi pajet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 asi jak která jednotka... je možné že je AGR s EDC15 jednotkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joska26 Odesláno Leden 15, 2010 Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 tak pájet se nemusí..a jelikoz to mam v kastli rs z roku 2003 mam i novou elektriku i ridici jednotku...a TDiFun je zarucene nejlepsí dela soft pro kazde auto zvlast...treba dieselpower..ti tam da proste 85 kw a 280 kroutak..vic nic...leda za priplatek!!a tryskama uz tomu motoru nepridas nic...max 10 koniku,ale zato poradne ukourenejch!!maly turbo uz to nestiha vyplachovat a vetsi vstriky jsou zbytecny!!akorat ti striknou o neco vice nafty do spalin..misto do cistych vyplachlych valcu!!!v léte jedu znova do bohumina pro jeste nakejch tech 30-40 koniku navic!!!mozna 50...at je sranda..velky turbo a vstriky..se tesim az nekomu nalozim!!jinak TDIFun jede bez koure!!az v nakejch 3500 otackach kdyz tomu davam si to ufukuje jemne tmavsi dym...rek bych ze je to 1 mezi ceskymy chiptunery..jen muj nazor!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.