Marcin.prihoda Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Zdravím Mám najeto 169tisíc km. Při jízdě a rozjíždění je to kolem 1500 otáček něco chrastí u motoru když stáhnu okna jde ten zvuk z prava. Vůbec nevím co by to mohlo byt a na co se mám připravit. je to takový drnčiví zvuk jako plech o plech ale dělá to jen při určitých otáčkách. Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 (upraveno) Koukni na vlnovec. Při rozejzdu mi to vždycky zatukalo a pak jak šel motor do tahu tak to přestalo Upraveno Květen 20, 2014 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest GaGy Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Mě to dělal kryt vyfuku... Nebo katalyzátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 mě to taky dělaly plechy který jsou zeshora a zespodu na katalyzatou. Navic mi to drncelo o kdyz motor brzdil a dostal se do nizsich otacek pod 2tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qomrichj Odesláno Květen 28, 2014 Sdílet Odesláno Květen 28, 2014 počujte ja mam tiez problem, niečo mi pleska na aute, včera som zavaril konzolu v strede vyfuku, bola odhnitá ale nepomohlo.. chcem sa opýtať ako je upevnený vlnovec na výfuku?? je možné že s ním dokážem pohybovať hore dolu cca 1cm?? https://www.youtube.com/watch?v=fpuSE6jFMdA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.