PitrsCZ Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Hoj, nemate nekdo el. schema na RS TDi motor CEGA? Po tom co se vyndal a dal zpatky motor nejdou sahary, problem bude nejspis nekde v kabelech. Kam a kudy vedou kabely od sahar? Zkusil bych je promerit a pripadne vymenit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 pojistky OK? co píše diag? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Pojistky se zdaji OK (prohlizel sem pojistkovy box v motoru). Klima v pohode bezi, zadnou jinou chybu auto nehlasi. diagnostika pise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Dnes jsem resil taky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Červen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2014 Zoxidovaný kontakty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Červen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2014 Tak nakonec byl problém v konektoru v autě. Jeden pin se při zapojení povysunul, takže se to nespojilo a dělalo to kraviny... Bohužel tahle blbost mě vyšla na 3,5tis, když jsem kupoval novou saharu :/ Tak mam hold jednu do zásoby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.