tlamovecz Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Zdarec všem, chlápek ve škodovce mi instaloval tempomat a od té doby mi nejde přepínání funkcí na palubáku(nejde ani pameť 2).Mám tam pouze teplotu.Vše ostatní v poho.Co tam kurňa mohl poškodit???Díky za help. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 asi blbě nakódováno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 určitě zrušené kódování palubáku z podvolantovky, tak jak píše Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tlamovecz Odesláno Květen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Tak jsem navštívil servis Škoda a jejich diagnostikou nic neudělali,protože žádnou chybu nehlásí. To se teda tempíčko vyplatilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 On se vyplatí, jen je dobrý to nechat udělat lidi co to umí viz např. Rolbař ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 29, 2014 Sdílet Odesláno Květen 29, 2014 Tak jsem navštívil servis Škoda a jejich diagnostikou nic neudělali,protože žádnou chybu nehlásí. To se teda tempíčko vyplatilo. Napis odkud jsi at se vi kde te nasmerovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tlamovecz Odesláno Říjen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2014 Napis odkud jsi at se vi kde te nasmerovat. Zdar chlapi, tak stále nefunguje. Je někdo z Chomutova nebo blízkého okolí kdo to umí spravit?? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.